5 sárga, 4 piros, 4 gól a Tordas II. – Csabdi rangadón!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A két Megye III-as élcsapat, a Tordas II. és a Csabdi fizikailag is megütközött egymással. A játékvezető piros lapokkal próbálta megfékezni a lefújás után elszabaduló indulatokat.

Szerkesztőségünknek a Csabdi tudósítója írt, aki így látta az eseményeket saját szemszögéből:

“Izgalmas, jó iramú mérkőzés volt. Már a nyolcadik percben vezettünk 2-0-ra. A Csabdi góljai szabadrúgás után születtek: az első kipattanót Sólyom Tamás verte a léc alá 16-ról, a másikat Raffael Szabi rúgta be egyenesen a bal alsóba.

A Tordasi csapat ívelgetett Vidára illetve Márkus Rolandra. A 37. percben Vida jól cselezgette magát az oldalvonal mentén, majd a laposan középre passzolta a labdát, amely megtalálta Márkus Rolandot, aki elguritotta zabos Csabi lába között a labdát.

A második félidőben a Csabdi labdarúgója, Kihári Ferenc begyűjtötte a második sárga lapját s így pirossal távozott. Nagyon elkezdett nyomni a Tordas, s a bíró nem mindig állt a helyzet magaslatán az aszisztenseivel együtt. A 62. percben egy hirtelen elvégzett szabadrúgásból született egy gól. Les vagy nem les, mindenki eldönti magának. Érezhető volt, hogy a bíró a második félidőben elvesztette a mérkőzés irányítását. Befújt egy tizenegyest a Tordasnak, ám Vida fölé rúgta, ugyan akkor a másik oldalon nem adta meg ugyan azért az eseményert.

Persze itt nem volt vége. A lefújás után az egyik Tordasi Játékos lefejelte Oláh András Rolandot, aki egy álassal kifektette. A bíró őket is piros lappal jutalmazta, ahogyan Vida is kapott egy piros lapot.

Az egész meccs jó lett volna, ha egy a bíró nem engedi eldurvulni, és ha a Tordasi játékosok illetve szurkolók nem folytatnak ilyen mértékű rasszista megnyilvánulásokat. Sajnálom, hogy a vége erről lesz emlékezetes az ott lévőknek, de szerintem ez egy sport, és nem arról kellene szólnia amit Tordas mutatott.”

Tordas II. – Csabdi 2-2 (1-2)
Tordas, vezette: Magyar János

Toras II: Csizmadia – Varga L., Sztyéhlik, Vida, Sinka, Szalay, Márkus, Kóti (Rosoz G. 90.), Vaszilkó, Jakab (Farkas Zs.), Hadnagy. Vezetőedző: Herczku István
Csabdi: Zabos – Ágoston, Grünfelder, Takács G., Kihári, Buda P., Oláh A., Solyom, Rafael (Bóza I. 63.), Sótér (Ferenczik 83.), Kristál. Vezetőedző: Földes Gábor

Gól: Márkus (37.), Vida (62.) illetve: Sólyom (4.), Rafael (8.)

A tudósítás a helyi tudósító egyéni véleménye, és nem tükrözi semmilyen formában sem a FociDrukker.com stábjának véleményét sem a csapatokról, sem a játékosokról, sem a szurkolókról, sem a játékvezetőkről.

Címlapkép: tordasse.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?