Több mint 200 ezer forintos bírság csomagot osztottak ki a vármegyei csapatoknak a héten

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Sok volt a lap, de a visszalépéseket is keményen büntetik.

Öt klubnak is színes lapok miatt kell büntetést fizetnie, derül ki a heti értesítőből. A jó hír, hogy egyik csapatnak sem kell 20 ezer forintnál többet kicsengetnie.

A Csór hat sárga lap miatt kapott 18 ezer forintos büntetést. A Mány-Bicske II. együttese 5 sárga lap miatt kapott 15 ezer forintos csekket.

Az Aba Sárvíz együttes két sárga és 3 piros lap miatt 20 ezer forintos büntetést kell, hogy fizessen. A dinnyésiek 5 sárgát kaptak, amiért 10 ezer forintos bírság jár.

A magyaralmásiak 5 sárga lapért 12.500 forintot kell, hogy fizessenek. A Jenő öregfiúk csapata 5 sárgáért 10 ezer forintos büntetést kapott.

Ahogyan azt korábban megírtuk, több klub is visszaléptette az utánpótlás csapatát. A Cece, a Velence és a Szabadbattyán ezért 25-25 ezer forintos bírságban részesült. A battyániak duplán fizethetnek, hiszen a felnőtt csapatuk visszalépése miatt még kaptak egy 40 ezer forintos csekket is.

Szurkolói rendbontás miatt ezen a héten nem osztottak ki bírságot. Rendezési hiányosság miatt a Herceghalom SE soron következő hazai mérkőzésére szövetségi ellenőrt rendelnek ki az egyesület költségére, ami viszont kvázi pénzbírságnak tekinthető.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?