Szombati meccsek: Botlott a Sárbogárd, kikapott a Kápolnásnyék

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Herceghalom 10, a Bakonycsernye 7 gólt vágott.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 14. forduló

Megdöbbentő eredmény született Sárbogárdon az egyetlen szombati vármegye egyes mérkőzésen. Pajor László csapata nem szerzett gólt a Lajoskomárom ellen.

Mindez azt jelenti, hogy a holnap pályára lépő Főnix már abban az esetben is bebiztosíthatja őszi elsőségét, ha egyetlen pontot szerez a sereghajtó Bodajk otthonában. Abban azonban mindenki biztos lehet, hogy a fehérváriak három pontért utaznak.

2023. november 18. szombat 13:00
Sárbogárd – Lajoskomárom 0-0

Az élmezőny állása:
1. MÁV Előre FC Főnix 32 pont
2. Sárbogárd 29 pont
3. Kápolnásnyék 26 pont
4. Sárosd 22 pont
5. Mór 21 pont

Vármegyei II. osztály Észak Felnőtt 12. forduló

Potyogtak a gólok a vármegye kettes északi csoportban. Sokkoló vereséget mért a Herceghalom az újonc Magyaralmásra.

A Pest vármegyei csapat bő 20 perc alatt 4 gólos előnyre tett szert, és el is döntötte a meccset. A szünetben már 6 góllal vezettek a herceghalmiak.

Végül Pintér Benedek legénysége 10 gólig meg sem állt, amire az újonc almásiaknak nem volt válasza.  A mérkőzésen duplázott Haynes-Varga Aaron Nicholas, Hajagos Márk Attila és Kinyik Ádám is.

Hetet számolt ellenfelére, az Etyekre a listavezető Bakonycsernye, miközben csak egyet kapott. A csernyeiek így továbbra is makulátlan mérleggel vezetik a táblázatot.

A pontok sorsa már az első félidőben eldőlt, hiszen háromgólos előnyt dolgozott ki a Csernye. A legeredményesebb játékos ezen a napon a csereként pályára lépő Molnár Dávid volt.

2023. november 18. szombat 13:00
Herceghalom – Magyaralmás 10-0 (6-0)
Bakonycsernye – Etyek 7-1 (3-0)

Az élmezőny állása:
1. Bakonycsernye 33 pont
2. Mór II. 23 pont
3. Puskás Akadémia III. 21 pont
4. Pátka 18 pont
5. Szár 15 pont

Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 12. forduló

A Sárszentmihály meglepte a Baracsot, és megszerezte a vezetést a 13. percben Tornyai Tamás góljával. Egészen a 34. percig kellett várni arra, hogy megrázza magát a Baracs, ekkor Killer Kilián Zsolt egyenlített.

A szünet után közel 20 percig nem született gól. A 64. percben Sbihi Abdessamad talált be, megszerezve ezzel a Baracs számára a győzelmet.

A Beloiannisz magabiztosan nyerte a szomszédvár rangadót a Besnyő ellen. Szántó Patrik és Schnierer Balázs góljaival két góllal vezetett a Beló a szünetben.

Ruzsás László fiai ott folytatták a térfélcsere után, ahol abbahagyták. Előbb Molnár Dominik, majd Lepsényi József szerzett gólt. A végén a 16 esztendős Oroszi Noel Zsombor szépített, ám ez csak az eredmény kozmetikázásához volt elegendő.

Fontos mérkőzést nyert a Nagykarácsony a Seregélyes ellen. Mohácsi Norbert két góllal járult hozzá csapata sikeréhez.

Gólfiesztában volt része azoknak, akik kilátogattak szombaton Nagyvenyimre. A helyi csapat az Előszállásssal meccselt, a találkozón 10 gól született.

Ezen gólok 60%-át a helyiek szerezték, Balogh Dávid két gólt vállalt a hatból. A vendégek részéről Mekota Bernát mesternégyest szerzett, ám csapata így is vereséget szenvedett.

2023. november 18. szombat 13:00
Sárszentmihály – Baracs 1-2 (1-1)
Beloiannisz – Besnyő 4-1 (2-0)
Nagykarácsony – Seregélyes 3-1 (1-0)
Nagyvenyim – Előszállás 6-4 (2-2)

Az élmezőny állása:
1. Adony 26 pont
2. Baracs 24 pont
3. Nagyvenyim 21 pont
4. Nagykarácsony 21 pont
5. Polgárdi 19 pont

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 15. forduló

A 15. fordulóból előrehozott mérkőzésen a Baracska már az első percben meglepte a nyékieket Hőlaki Krisztián góljával. Erre a félidő derekán Molnár Gergely válaszolt.

A szünet után ismét lőtt egy gyors gólt a baracskai együttes. Ezúttal Kovács-Szántó Zsolt volt eredményes, ám erre már nem volt válasza a Kápolnásnyék együttesének.

2023. november 18. szombat 13:00
Baracska – Kápolnásnyék II. 3-1 (1-1)

Az élmezőny állása:
1. Velence TSE 31 pont
2. Baracska 23 pont
3. Kápolnásnyék II. 21 pont
4. Iszkaszentgyörgy 21 pont
5. Dinnyés 19 pont

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 12. forduló

A Lajoskomárom nyerte a csoport rangadóját. Gógán Ádám megrúgta azokat a gólokat, amik Vajtán a lábában maradtak a múlt héten, és 20 perc alatt duplázott.

A félidő derekán Vágner Tamás góljával szépítettek a kőszárhegyiek. A szünet után azonban a lajoskomáromiak voltak ismét eredményesebbek. Előbb Labossa Tamás, majd Esze Zoltán zörgette meg a hálót.

A hajrában Vágner Viktor találatával két gólra zárkózott Potyondi Dániel alakulata, ám ezen a napon nem volt esélye a pontszerzésre. A Lajoskomárom II. egy pontra megközelítette az éllovas Kisláng együttesét, igaz, a listavezető neve mellett két mérkőzéssel kevesebb szerepel.

2023. november 18. szombat 13:00
Lajoskomárom II. – Kőszárhegy 4-2 (2-1)

Az élmezőny állása:
1. Kisláng 28 pont
2. Lajoskomárom II. 27 pont
3. Nagylók 24 pont
4. Kőszárhegy 22 pont
5. Sárszentágota 19 pont

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?