Szezon közben vonult vissza a bicskei Köntös Dániel!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Krónikus sérülései az egyik ok csupán, amiért nem folytatja a labdarúgást a Bicske védője.

A Bicske blogja az alábbi közleményt publikálta:

“A héten bejelentette visszavonulását Köntös Dániel, a Bicskei Torna Club 34 esztendős védőjátékosa. Könti – ahogy mindenki szólítja – elsősorban krónikus sérülései valamint megnövekedett munkahelyi elfoglaltságai (az új székesfehérvári Sóstói Stadion pályamestereként fogja folytatni, amellett hogy természetesen továbbra is ellátja a Kerecsendi Kiss Márton utcai sporttelep gyepének gondozását) miatt döntött a futballcsuka szögre akasztása mellett. Folytatáshoz kattints!

2016 januárjában került Bicskére az akkori “megmentő csapat” tagjaként az NB I-ben a Siófok színeiben 23 mérkőzést jegyző labdarúgó, dunaújvárosi, tatabányai és csákvári kitérő után. Bicskén Raffai Rudolf, Móri Tamás és Vukmir Dragan irányításával összesen 74 tétmérkőzésen szerepelt 3 év alatt és ezeken 1 gólt szerzett. Az a gól viszont mindenki számára emlékezetes marad, hiszen a Lajoskomáromban 2017. szeptember 3-án szerzett jó 25 méteres bombagólja végül elnyerte a 2017-2018-as idény legszebb bicskei gólja címet is. Nagy György eredeti felvételét Komjáthy Bence szerkesztette át, így lejjebb görgetve, a lejátszás ikonra kattintva meg is tekintheted. Ezzel a videóval kívánunk sok sikert Köntinek a civil életben és búcsúzunk a Bicske Tigers szurkolói csoport megszokott mondatával: SZÉP VOLT KÖNTI, KÖSZÖNJÜK!

A klubvezetés egyöntetű véleménye szerint a lelkiismeretesség és tisztesség mintaképének tekintett Köntös Dániel ünnepélyes búcsúztatására a szezonzáró, november 25-i BTC-Baracs bajnoki mérkőzés előtt fog sor kerülni.”

Forrás és fotó: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?