Szerencsével nyert Csurgón a Szár

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A hazaiak egy büntetőt és egy lesgólt is számon kértek a játékvezetőn.

A Fehérvárcsurgó tudósítója így írt:

“A dobogóesélyes Szárt fogadtuk ezen a szeles vasárnapon, akiket egy busznyi szurkoló kísért el. Fogyott a sör, volt hangulat, azért néha lehetett hallani azt is, milyen bénák vagyunk. A mieinktől – szokás szerint.

A mérkőzés eleje nagyon ült, az első 10 percben akár el is dönthettük volna. Ezután ellenfelünk oda csoportosította az energiáit, ahova kellett, és jól látható volt, hogy miben nagyon jók. A félidő derekán ki-ki mérkőzés alakult ki, nem volt középpálya, csak védők és támadók mindkét oldalon. Meglepő volt ilyet látni az első harmadban.

Aztán a 34. percben egy olyan malac gólt kaptunk, ami talán még most is röfög. Ez alapjaiban meghatározta a továbbiakat, hiszen innentől áll az első mondat.

A második félidőben próbáltunk támadni, adódtak is szépen lehetőségek – ellenfelünk előtt. Szinte csoda, hogy csak a 89. percben zárták le a meccset. De azért bosszantó, hogy egy erősen büntetőgyanús támadásunk utáni kontrából nyilvánvaló lesgólt kaptunk, amit a vendég játékosok is – nagyon szimpatikusan – bevallottak. Persze harag nincs, két ember nem tudta mi van, de úrnak, bolondnak bármit elnézünk.

Összefoglalva: amiben a Csurgó a mester, ott a Szár karmester! Gratulálok!”

Fehérvárcsurgó – Szár 0-2 (0-1)
Fehérvárcsurgó, vezette: Hudra Károly

Fehérvárcsurgó: Rapali – Nagy B. (Csány 60.), Veres, Kardos (Huszár 46.), Keller, Varga L., Herzeg, Dreska (Kardos 75.), Guti, Andocsi, Lascsik. Vezetőedző: Veres Gábor
Szár: Szabó D. – Fenyvesi Sz., Fenyvesi V. (Tóth B. 71.), Hoszpodár (Futó 90.), Sátori, Orbán Dominik (Tóvári 90.), Orbán Dániel, Juhász A., Boros, Nyitrai, Iváncsik. Vezetőedző: Lacza Albert

Gól: Nyitrai (34.), Tóth B. (89.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?