Szép győzelemmel zárta az őszt az LMSK

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A lepsényiek hátrányból győzték le az újonc Előszállást az utolsó őszi bajnoki mérkőzésükön.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“Az ősz utolsó mérkőzésén szerettünk volna győzelemmel búcsúzni a szezontól és szurkolóinktól hazai pályán.

A kezdő sípszót követően már az első percben megszerezhettük volna a vezetést, de Horváth lövése centikkel ugyan, de elkerülte a kaput. Ezt követően szinte futószalagon jöttek az újabb helyzeteink, de rendre hiba csúszott a befejezésbe. A foci örök törvénye a 17.percben igazolta magát, ugyanis a vendégek egy szögletet követően megszerezték a vezetést (0-1). A jókor jött pofon felébresztette a csapatot, minek eredményeként sikerült egalizálnunk pár percre rá Horváth révén (1-1). Egymást követték a ziccerek melyekből nekünk volt több, de az Előszállás előtt is adódtak lehetőségek. A kapusok viszont jól dolgoztak, illetve a támadók nem voltak elég pontosak ezért az eredmény nem változott 45 perc játék után. Így vonultunk pihenőre.

A második félidő elején megpróbáltuk nyomás alá helyezni ellenfelünket, és szinte egyből magunkhoz ragadtuk az előnyt, miután Horváth egy remek szóló után nem hibázott (2-1). Ahogyan múlt az idő egyre jobban rajzolódott ki mezőnyfölényünk, de az Előszállás sem adta fel, és ezt egy távoli bombával jelezték amely a felső lécünkön csattant. Nyomtunk, mentünk becsülettel, de mi is csak kapufát találtuk el kétszer rövid idő alatt. A 74. percben aztán megtört a jég: Sütő távoli lövésébe még Horváth piszkált bele, így a játékszer a vendégek hálójában kötött ki (3-1).

A mérkőzés hátralevő részében több gól már nem esett, de unalomba sem fulladt a találkozó, mivel mindkét gárda küzdött az utolsó pillanatig. Győzelemmel vonulunk tehát hosszú téli álomra, és az előkelő 4. helyről várhatjuk a tavaszi rajtot. Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves szurkolónknak az egész éves lelkes biztatást!”

Az Előszállás tudósítója így értékelt:

“Vasárnap Lepsénybe utaztunk az őszi szezon zárásaként. A hazaiak a 4. helyen állnak a tabellán, így tudtuk, hogy nem vár ránk könnyű mérkőzés.

A mérkőzést igen álmosan kezdtük, a hazaiak már az első percben megszerezhették volna a vezetést, egy eladott labdára lecsapott a lepsényiek támadója, aki nagy szerencsénkre a kapu mellé gurította a labdát.
Ezt követően is a hazaiak maradtak támadásban, az első 10 percben csak kerestük magunkat. Ezt az időszakot kapott gól nélkül átvészeltük, és kezdett feljavulni a játékunk. A 17. percben csapatunk 17-es számú játékosa, Reichardt Bálint megszerezte a vezetést. Egy szögletet követően a nagy tumultusban Bálint lecsapott a lehetőségre és a hálóba juttatta a labdát, 0-1.

Ez a gól még nagyobb önbizalmat adott nekünk, és a vezető találatunk után 3-4 perccel újabb nagy ziccerünk adódott, sajnos azonban Balogh lövése centikkel ugyan, de elkerülte a kaput. A 25. percben a hazaiak támadója kapott labdát, majd 2-3 védő mellett elvitte és a hosszú sarkot megcélozva kiegyenlített, 1-1.
A továbbiakban is akadtak szép támadásaink, de az utolsó passzoknál rendre pontatlanok voltunk, így nem alakult ki nagyobb helyzetünk már. Az első félidőben a hazaiak kétszer, mi pedig egyszer zörgettük meg a kapufát.

A második játékrészt borzalmasan kezdtük, hiszen már a 47. percben hátrányba kerültünk. 2-1
Ez a kapott gól hideg zuhanyként jött, de azért a csapat erejét mutatja, hogy nem zuhantunk össze. Próbáltunk egyenlíteni, néhány támadásunkban benne is lehetett volna a találat. Ami nekünk nem sikerült, az a hazaiaknak igen, a 74. percben egy 20-25 méteres lövés megpattant a védőnkön és védhetetlenül a hosszú alsó sarokba landolt a labda, 3-1. Ezzel ki is alakult a végeredmény. Sajnos nem sikerült ponttal távoznunk, viszont az pozitívum, hogy mindenki küzdött.

Köszönjük a szurkolóinknak, hogy a zord időjárás ellenére is elkísértek minket és végig biztattak bennünket.”

LMSK Cobra Sport– Előszállás 3-1 (1-1)
Lepsény, vezette: Farkas István

LMSK: Kovács Z. – Virág, Kovács I., Mátyás (Doma), Sütő, Horváth A., Balla (Blaski), Lázár, Bagó (Mocher), Baráth (László), Nyikos (Nasta).
Előszállás: Garbacz – Balogh I., Csontos, Balogh N. (Kercza), Kiss Gy., Tóth S., Kiss A. (Kovács Zs.), Németh F., Bozsoki, Reichardt, Bognár M. (Gergelyfi ).

Gól: Horváth A. (25., 47., 74.) illetve: Reichardt (17.)

Forrás és címlapfotó: LMSK Facebook, Előszállás SE Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?