Sütő és Horváth szállították az LMSK góljait

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A lepsényiek magabiztosan verték a Nagykarácsonyt.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“A múltheti vereség után mindenképpen szerettük volna elhozni mindhárom pontot a Nagykarácsony otthonából. Tisztában voltunk vele, hogy a hazaiak bár szívélyes vendéglátók és a két szurkolótábor remek barátságot ápol egymással, a csapat nem fogja ajándékba adni a pontokat. Ez az elmúlt évek tapasztalata.

Nem kellett csalódnunk, ugyanis a hazai gárda a kezdősípszót követően egyből nekünk esett és megpróbált nyomást gyakorolni ránk. Mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, így pár alkalommal bizony Kovács bravúrjaira is szükségünk volt.

A sok lehetőségünket a 26. percben sikerült gólra váltani. Sütő kapott a szélről remek labdát, és kb 20 méterről az ellenkező irányba elinduló kapus mellett lőtt a hálóba, 0-1.

A szünet előtt közvetlenül kétgólosra növeltük előnyünket Horváth révén, aki egy kapu előtti kavarodást követően szerzett szemfüles találatot, 0-2.

A második játékrész is hazai rohamokkal indult,mi inkább a kontrákra alapoztunk. A következő találatunkra a 81. percig kellett várni, amikor is Horváth távoli lövése zörgette meg a Nagykarácsony hálóját, 0-3.

A hazai csapat még ekkor sem adta fel, de igyekezetük a szépíteshez volt csak elég, a lefujás előtt a 88. minutumban lőtték egyetlen góljukat, 1-3.

Nem könnyen tehát, de sikerült hazahozni a pontokat egy szimpatikus és sportszerű csapat otthonából.”

Nagykarácsony – LMSK 1-3 (0-2)
Nagykarácsony, vezette: Nagy Tamás

Nagykarácsony: Turi – Killer P., Kovács D., Sümegi (Fekete 76.), Bogyányi (Szabó 65.), Fekete, Wadolowski (Oláh 69.), Kacz, Felföldi, Simon, Szűcs (Tábi 46.)
LMSK: Kovács Z. – Kovács I., Tombor (Tímár 81.), Sütő, Horváth A., Mocher (Baráth 63.), Balla, Lázár, Nyikos, Zsiga, Cziczinger (Iliás 87.)

Gól: Fekete (88.) illetve: Sütő (26.), Horváth A. (44., 81.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?