Rangadót nyert a Csabdi a Dinnyés ellen!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Rendkívül fontos három pontot gyűjtött be vesztes állásból a Csabdi hazai pályán egyik nagy riválisa ellen.

A bronzérem szempontjából kiemelt fontosságú volt a Csabdi és a Dinnyés összecsapása. Sajnálatos módon a nem túl jó talajú pályán már negyed óra után megtörtént az első sérülés, Borbély helyett Mészáros lépett pályára a Dinnyés színeiben. Két perccel később megszerezte a vezetést a vendég csapat, Tóth harcolt meg a labdáért, amely Pintér elé került, a támadó pedig higgadtan elhúzta a kapus mellett a bőrt, és az üres kapuba pofozta, 0-1. Ezt követően két nagy lehetőség is adódott a dinnyésiek előtt előnyük növelésére, ám mindkét ziccer kimaradt. A túloldalon viszont egy büntetővel Takács egalizálni tudott, egy beadást követően Motel kezét érintette a labda, a játékvezető pedig a mészpontra mutatott, ebből született az egyenlítés. A szünet előtt egy nagy lehetőség adódott a Csabdi előtt, a kapufa azonban kisegítette Berényi kapust.

A második játékrész elején egy eladott labdát követően Kihári előnyhöz juttatta a Csabdit. Innentől csak a hazaiakról szólt a találkozó, a vendégek reményüket vesztették. Öt perc múlva Takács góljával el is dőlt a három pont sorsa, a végén a kitámadó Dinnyés védelmét Ferenczik és Agyagási is feltörte, így alakult ki az 5-1-es végeredmény.

A helyzeteivel jobban sáfárkodó, a győzelmet jobban akaró Csabdi a második félidei játék alapján rászolgált a három pontra, bár ha az első félidőben pontosabban céloznak a dinnyésiek, akár fordítva is lehetett volna az eredmény.

Dinnyés - Csabdi

kép 1 / 14

Csabdi – Dinnyés 5–1 (1–1)
Csabdi, vezette: Kupi Zoltán

Csabdi: Zabos – Ágoston, Agyagási, Grünfelder, Takács G., Kihári, Erki, Vincze, Kristál, Oláh, Buda. Vezetőedző: Földes Gábor
Dinnyés: Berényi – Csicsári, Hajdú, Becséri, Kovács T. – Motel, Sági (Sinka), Borbély (Mészáros F.), Malasics – Tóth B., Pintér. Vezetőedző: Kovács András

Gól: Takács G. (27., 60.), Kihári (55.), Ferenczik (85.), Agyagási (89.) illetve: Pintér Á. (17.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?