Kitömte a Mór az Ikarus-Maroshegy csapatát! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I

Hatalmas rangadónak indult a meglepően jól szereplő Ikarus-Maroshegy és a Mór csatája. A jobb erőkből álló móriak végül meglehetősen simán nyertek egy küzdelmes találkozón.

A 22. fordulónak úgy indultak neki a csapatok, hogy a Gárdony az Ikarus-Marosheggyel azonos pontszámmal, 50-50 egységgel állt a tabella élén, ám mégis a Mór állt a legjobban. Ez annak volt köszönhető, hogy Németh Bálint csapata egyel kevesebb mérkőzést játszott, így is gyűjtött 49 egységet.

Az abszolút háromesélyes találkozó első félidejében nem született ugyan gól, a szünet után azonban megrázták magukat a piros-feketék. Különösen Mayer volt elemében, aki az 55. majd a 60. percben is beköszönt, így el is dőlt a pontok sorsa. A végén még Osgyán és Tar is feliratkozott a gólszerzők listájára, kialakítva a 4-0-ás végeredményt.

A találkozóról Zelovits Gábor készített több mint 100 kiváló fotót, mely alább megtekinthető.

Móri SE - Ikarus-Maroshegy

Mór – Ikarus-Maroshegy 4-0 (0-0)
Mór, vezette: Rózsa József

Mór: Kiss M. – Handl (Radács), Kőbányai (Kállai), Végvári, Kaszás (Joó), Véninger (Osgyán), Meggyes, Tar, Mayer (Szekeres), Cseh, Klémán M. Vezetőedző: Németh Bálint
Ikarus-Maroshegy: Matócza – Kummer (Boros M.), Jámbor, Dopuda (Szente), Tóth R., Bencze J. (Léki), Klémán P., Andróczi, Farkas G., Hart (Kovács L.), Pongrácz. Edzők: Gelencsér Tibor, Pongrácz Gábor

Gól: Mayer (55., 60.), Osgyán (84.), Tar (88.)

Fotók: Zelovits Gábor

Vélemény, hozzászólás?