Radikális változások Pátkán

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Neves trénerrel és új elképzeléssel vág neki a csapat a szezonnak.

Együttműködést kötött a Bicskei TC és a Ptáka SK, jelentették be a csapat gyűlésén a sportkör tagjai és sportolói számára.

“Az új elnök, a korábbi Vidi, Honvéd, Gázszer és Paks játékos, jelenleg Bicskén utánpótlás trénerkén is dolgozó Pásztor József felkérésére a 90-es évek végétől a 2010-es évek elejéig NB I-es kézilabdacsapatoknál, valamint a Videoton labdarúgóinál és a fehérvári rögbiseknél egyaránt sportvezetőként tevékenykedő Mátay Balázs végzi a klubigazgatói teendőket, a labdarúgók szakmai munkáját pedig a Vidi egykori NB I-es futballistája, pályaedzője, a jelenleg is a piros-kékeknél tevékenykedő Vajda Gusztáv irányítja” – írja a media24.hu.

Pátkán tehát a koronavírus-járvány után sok más csapattal ellentétben előre tekintetnek, és biztosított a klub működése.

“Én a komoly feladatokat szeretem, ebben az állományban pedig látom a lehetőségét az előrelépésnek, ezért egyértelműen az a cél, hogy az utánpótlás bázisszélesítése mellett a felnőtt csapat már a következő idényben célozza meg a feljutást a megyei élvonalba!”- mondta Vajda Gusztáv, aki a MOL Fehérvárnál végzett szakmai feladatait sem adja fel.

A keret megerősítésén a vezetők dolgoznak, amint kapunk friss hírt, tájékoztatjuk a FociDrukker olvasóit. Bicskéről egészen biztosan lesz játékosmozgás Pátkára.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?