Parádés teljesítménnyel lett bajnok a Perkáta!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Több mint 100 rúgott góllal, mindössze egy döntetlennel és egy vereséggel hozta le a bajnoki szezont a Megye III-as Dél csoportban a Perkáta, mely bajnoki aranyat ért.

A Perkáta már a legutóbbi tavaszán kezdte bontogatni szárnyait, és látni lehetett: valami nagy dologra hivatott ez a csapat. Kerekes Béla tanítványai a 2017/2018-as szezon első négy találkozóján gólt sem kaptak, miközben rúgtak 23-at. Először a Cece tudta bevenni a perkátaiak kapuját, utólag már bánhatják, hogy megráncigálták az oroszlán bajszát, hiszen kaptak 10-et.

Ősszel a szintén nagyot menetelő Előszállás volt képes megálljt parancsolni Ráthgéberéknek, a szuperrangadó akkor még 0-0-ás döntetlent hozott. Meglepetésre az Alap 2-0-ra legyőzte ugyan a Kerekes-csapatot a kilencedik fordulóban, innentől azonban senki sem tudott még csak pontot szerezni sem a későbbi bajnok ellen.

Tavasszal ugyanis minden mérkőzését megnyerte a Perkátai SE, amely még legnagyobb vetélytársát, az Előszállást is kiütötte, emlékezetes meccsen 7-0-ra nyertek Kántorék. Az utolsó hat mérkőzésén gólt sem kapott Kovács Ádám Erik, igaz, ez a csapatmunkának is köszönhető, amit korábban ő maga is kiemelt.

A Perkáta tehát a következő szezonban céljainak megfelelően a megye kettőben folytathatja, ahol meghatározó csapattá válhat, ha folytatja a megkezdett munkát.

Fotó: Perkátai SE Facebook
Fotó: Perkátai SE Facebook
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?