Parádés gólokkal verte a Mór a Martonvásárt! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Látványos ollózós és szögletből szerzett gólt is láthatott a rangadón a publikum. Szűcs játékvezető két 11-est is befújt a találkozón. A móriak sikerét beárnyékolja, hogy kulcsjátékosukat a mentő vitte el.

A Mór facebook oldalán a következő tudósítás olvasható:
“Ellenfelünk a védekezésre rendezkedett be ezt mar az elején észre vehettük, ugyanis kimondott csatár nélkül kezdték a mérkőzést.

Taktikájukat hamar felülírta Cseszneki parádés átlövése, fiatal irányítónk kb 30 méterről ragasztott óriási gólt a bal felsőbe! 1-0! Nem sokkal később jött a menetrendszerű Gál olló! Aki kicsit is járatos a megyei futball világában annak nem kell bemutatni rutinos csatárunk mozdulatát, ezúttal egy szöglet után kissé oldalról nagy erővel húzta a kapuba a zsugát, 2-0.

Minden a legnagyobb rendben volt, míg jött egy technikai hiba Végváritól aminek következtében Kanyó ellen követtünk el szabálytalanságot a tizenhatoson belül. Sajnos az esetnél a menteni igyekvő Meggyes Dávid térde csúnyán kifordult ő neki ezúton is jobbulást kívánunk! Szűk fél órát állt a játék míg megérkezett a mentő, és szállítható állapotba helyezték játékosunkat. Jöhetett a büntető, amit a sértett maga vágott nagy erővel a hálóba, 2-1. A szünetig az eredmény nem változott egyedül Végvári kapufája hordozott veszélyt magában, ám ezúttal nem talált be gólerős védőnk.

A félidőben sajnos újabb sérülés miatt kellett cserélnünk a kapuban Kiss Mátét Pap Bence váltotta. Fordulás után ismét mi kezdeményeztünk többet ennek meg is lett az eredménye, ugyanis Gál ellen szabálytalankodtak a büntető területen belül, a jogos 11-est Tar lőtte ellentmondást nem tűrően a ketrecbe, 3-1. Kissé csapkodóvá vált a játék, ellenfelünk néhány durvább belépővel próbálta ellensúlyozni több gólos hátrányát kevés sikerrel. Egy gól maradt még bennünk, Kaszás talált szögletből ellenfelünk hálójába, 4-1!

Nagyszerű gólokkal sima győzelmet arattunk, egyedül Meggyes Dávid sérülése miatt szomorkodhatunk, reméljük mihamarabb viszont látjuk a pályán játékosunkat! Köszönjük a kilátogató nézőink biztatását!”

A Martonvásár facebook oldalán a következő tudósítás jelent meg:
“Csípős, szeles idő fogadta a csapatokat, talán ez lehetett az oka hogy nehezen melegedett be együttesünk. Már a 7. percben Cseszneki 25 méteres lövése vágódott a bal felső sarokba, szép találat volt az igaz, 1-0. A 20. percben Gál ollózott 5méterről a kapunkba, ez is szép megmozdulás volt, 0-2.

A 21. percben Kanyó tört kapura, a kapus utolsó emberként elkaszálta, de ez itt most csak sárgát ért. A megítélt büntetőre 25 percet kellett várni, mert Meggyes lába leragadt és megsérült, ezért a mentő kiérkezéséig és az ápolásig állt a játék, neki jobbulást kívánunk! A büntetőt Kanyó magabiztosan vágta a hálóba 2-1. A hátralévő 20 percben beszorítottuk a házigazdákat akik erejéből csak a védekezésre futotta, a félidei szünet nekik jött jól.

Az 54. percben Gál nem kis színházi teljesítményt nyújtva eljátszotta a tizenhatoson belül, hogy Radics megrúgta, de valójában pont fordítva történt. Az amúgy is gyenge napot kifogó játékvezető értékelte a színdarabot, és büntetőt ítélt, amin még a hazai játékosok is mosolyogtak… Tar nem hibázott, 3-1.

Nem adtuk fel, több óriási lehetőségünk is volt, de a mai napon semmi nem jött be. Hab volt a tortán Kaszás 75. percben elvégzett szöglete, ami a nagy szél hathatós segítségével került a kapunkba, 4-1. Csapatunkat nem érheti kritika, nem adták fel, de ezen a napon semmi nem jött össze…”

Mór – Martonvásár 4-1 (2-1)
Mór, vezette: Szűcs László
Gól: Cseszneki (7′), Gál D. (20′), Tar (54′), Kaszás (75′) illetve: Kanyó (23′)

Mór - Martonvásár

kép 1 / 8

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM