Padlót fogott a Tordas a Martonvásár ellen

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Bár a Tordas egy meglepetésgyőzelemmel titkos esélyesként várta a Martonvásár elleni ütközetet, végül Kanyóék mindhárom pontot elrabolták.

A Martonvásár tudósítója így fogalmazott:

“A kora nyárias melegben viszonylag sokan voltak kiváncsiak a találkozóra. Csapatunk az utóbbi 4 találkozón nem tudott győzni, nüansznyi dolgokon mentek el a meccsek.

Ezúttal már az elejétől maximális koncentráltsággal játszott együttesünk, és már a 8. percben egy jó beadást Sinan 13 méterről vágott a hosszú felsőbe, 0-1. A hazaiak a gól után sem tudtak felpörögni, uraltuk a mezőnyt. Helyzetek mindkét oldalon adódtak, a 46. percben Csányinak sikerült kiegyenlíteni, 1-1. A második félidőben növeltük a nyomást, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, mikor a 49. percben Cservenka szögletét Kanyó közelről fejelte a hazai kapuba, 1-2. A 70. percben Szilágyi beadása “csúszott le”, és védhetetlenül a hosszú felsőbe kötött ki a labda, 1-3. A 75. percben Vörös beadását Endrefalvi kapásból vágta a hálóba, 1-4. Jobban akartuk a győzelmet és többet is tettünk érte mint a fásultnak tűnő hazaiak.”

Tordas – Martonvásár 1-4 (0-1)
Tordas, vezette: Altorjay Áron Gellért

Tordas: Szabó B., Hermann, Kőszegi, Szmok (Udvaros), Szabó T., Fridrich, Balassa, Kiss (Kun), Berki, Csányi, Pongrácz.
Martonvásár: Végh, Hernádi, Vörös, RAdics, Hacioglu, Kanyó, Magyar, Molnár (Cziklin), Szilágyi, Cservenka, Endrefalvi (Tokodi)

Csányi (46.) illetve: Hacioglu (8.), Kanyó (49.), Szilágyi (70.), Enderfalvi (75.)

Forrás: Martonvásár Sport Klub Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?