Összefogás és lelkes fiatalok Ráckeresztúron!

Fejér megye, Fejér Megye II

Győzelemmel avatta fel a Ráckeresztúr a frissen épült egysoros lelátót. Takács Márk duplázott a Rácalmás elleni mérkőzésen.

A Ráckeresztúr tudósítója a következő sorokat küldte:

“Amíg a megyében sok településen sportkomplexumok építése és pályafelújítások zajlanak, addig Ráckeresztúron egysoros lelátót avattak. A szerkezet önerőből és a helyi futballcsapat pár játékosa áldozatos munkájával jöhetett létre. A településen bíznak abban, hogy pályázatok révén további felújításokra lesz lehetőség a következő szezonra!

Legutóbb Rácalmás csapatát fogatta a hazai együttes. A mérkőzés előtt ünnepélyesen átadásra került az egysoros lelátó. Az ünnepi hangulatot mindenképpen sikerrel akarták megkoronázni a hazaiak, ennek érdekében támadólag léptek fel a mérkőzés elején.

A keresztúriak már a 4. percben meg is szerezték a vezetést, a házi góllövőlistát vezető Bendák révén. Folyamatosan a vendég kapu előtt zajlottak az események, Takács Márk tudott duplázni 5 percen belül, a 18. és a 23. percben. Fél óra elteltével Hartai is betalált, egy távoli lövést követően landolt a hálóban a labda. 4-0-ás eredménnyel mentek a csapatok a szünetre.

A második félidőben továbbra is a hazaiak domináltak, a vendégek egy-két kontratámadással veszélyeztettek. Az egyik támadás végén Decsi került ziccerbe, de a csereként beállt Boza kapus védeni tudott. Ezután sorra dolgozta ki helyzeteit a Ráckeresztúr: először Takács Benjámin találta el a kapufát, majd Horváth veszélyeztetett messziről. A 74. percben Cseprekál ugratta ki Lakatost aki a kapus felett a hálóba emelt. A végeredményt Takács Benjámin állította be, aki Scheszták beadását tudta értékesíteni.

Ráckeresztúr meggyőző fölénnyel verte a sereghajtót egy fair-play mérkőzésen. A következő fordulóban Nagykarácsonyra látogat Novák Ferenc együttese.”

MPF-Ráckeresztúr – Rácalmás 6-0 (4-0)
Ráckeresztúr, vezette: Kovács Tamás

MPF-Ráckeresztúr: Lósits (Boza) – Borsos, Neuvert, Horváth, Csapó – Huszár (Orosz), Hartai, Bendák (Scheszták), Cseprekál, Lakatos – Takács M. (Takács B.). Vezetőedző: Novák Ferenc
Rácalmás: Kajári (Tóth Cs.) – Nagy B. (Márton), Hornyák, Szabó I. Juhos, Decsi, Hír, Németh P. (Tömöri), Suplicz, Somogyi (Boross), Szeitz.

Gólszerzők: Bendák (4.), Takács M. (18., 23.), Hartai (29.), Lakatos (74.), Takács B. (88.)

Vélemény, hozzászólás?