Összecsapatt a Mány és a Vajta

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Férfiasan kemény meccset vívott egymással a két együttes.

A Mány tudósítója így írt:

“Július első napján, szerdán, felnőtt csapatunk megkezdte a felkészülést a megyei bajnokságra. Már a hétvégén egy felkészülési mérkőzés várt a fiúkra, hiszen a megyei II. osztály Déli csoportjának legjobbja, a Vajta érkezett Mányra.

Edzőmeccs lévén nagy elemzésekbe nem mennénk bele, hiszen több hónapja egyik csapat sem játszott meccset, így inkább a labda-éhséget, illetve a szurkolók meccs-hiányát hivatott “kielégíteni” e 90 perc.
Több mint száz szurkoló előtt, kánikulai melegben, mindkét csapat a maga fegyverével próbálta döntésre vinni a dolgokat, hiszen a mieink labdabiztonságra, a meccs irányítására, a vajtaiak pedig gyors szélsőiken mielőbbi megjátszására törekedtek. Közepes iramú, de férfiasan kemény meccs kerekedett ki a derbiből, sok hibával tarkítva.

Mint jeleztem, messzemenő következtetéseket nem vonnék le a meccsből, hiszen mindkét oldalon több hónap telt el labda nélkül, és a keretek is elég kezdetlegesek voltak ezen a délutánon. A vajtaiak egy szerencsés, és egy szép góllal kihasználták lehetőségeiket, és az első félidőben 2:0-ás vezetésre tettek szert.

A mieink a majd 40 fokban mozgósították erőtartalékaikat, és a második félidőben, átvéve a pálya feletti irányítást, kiegyenlítettek, így igazságosnak mondható 2:2-es döntetlent hozott a két megyei II. osztályú “első” felkészülési mérkőzése!

A Pál Zoli által irányított Mányi TK, a Szabó T.- Ország, Hajdú, Rimele, Palkovics- Radovits, Szűcs- Mészáros T., Veress, Radovics M.- Marton összeállításban kezdett, pályára lépett még Szabó L., Mohácsi Geri is.

A héten folytatódik az edzés munka, új illetve régi-új arcokkal a fedélzeten…
A keret vélhetően július végére éri el végleges formáját, amellyel játszani fogunk, megmérettetjük magunkat a megyei bajnokságban.

Vasárnap újabb hazai mérkőzés következik, hiszen vendégül látjuk a megyei III. osztályban első helyen végzett Pázmánd csapatát. A meccs a hét utolsó napján, 17 órakor kezdődik, Mányon!”

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?