Nem csak a levegőbe beszéltek a pátkaiak: komolyan megerősödött a keretük!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Több fiatal játékost is igazoltak a piros-feketék a nyáron.

Vértesacsáról igazolta le a Pátka Berkeszi Bálintot. A legutóbbi idényben a vármegyei harmadosztályú bajnokságban 18 alkalommal bizonyíthatott az ifjú kapus, 11 alkalommal kezdőként lépett pályára. A folyamatos játéklehetőség miatt az U-19-es együttesben fog lehetőséget kapni. Érdekesség, hogy bátyja, Berkeszi Balázs Bence jelenleg is a Pátka felnőtt keretének tagja, a két kapus tehát a jövőben akár egymással versenghet a kezdő 11-be kerülésért.

Leigazolták a pátkaiak a 19 éves Misak Alexet is. A bal hátvéd a Mátészalka együttesétől érkezik. A klub közösségi oldalán elárulták, hogy a kárpátaljai futballműhelyből, Nagydobronyból származó magyar tehetségről van szó, aki már a bemutatkozása alkalmával lenyűgözte a szakmai stábot és a szurkolókat egyaránt.

A Videoton Baráti Kör együttesétől szerezte meg a Pátka Timár Szabolcs és Pál Milán játékjogát. Tőlük rengeteg gólt és gólpasszt várnak, nem véletlenül.

Tímár Szabolcs ugyanis a legutóbbi idényben a vármegye kettes pontvadászatban 23 mérkőzésen 9 gólig jutott. Az Alba Ligában igazi gólzsáknak számított, 15 mérkőzésen 27-szer zörgette meg a hálót a 23 éves támadó.

A 22 éves Pál Milán 21 bajnokin 16 gólig jutott a vármegye kettes bajnokságban. Az Alba Ligában 12 mérkőzésen 7 találatot jegyezett.

A Pátka nemrég fontos bejelentést tett. A Bicskei TC csaptával kötött együttműködési megállapodásról ide kattintva olvashatsz.

Nyitókép: Pátka

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?