Nem bírtak a Bicskével Keneseiék! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Dragan Vukmir csapata mezőnyfölényben játszott Bozsik Péter legénységével szemben.

A Bicske blogja így tudósított:

“2018 júniusában a fejér megyei bajnok Ikarus-Maroshegy “testén át” vezetett a Komárom útja az NB III nyugati csoportjába. A kettős győzelemmel zárult osztályozók után a vendégek tovább erősödtek és a több száz NB I-es mérkőzéssel a lábában játszó Kenesei Krisztián illetve a korábbi szövetségi kapitány Bozsik Péter vezető edző vezérletével dobogós helyen zárták a 2018-2019. évi bajnokság őszi idényét. A Bicske csupa erős ellenfelet választott a felkészülési mérkőzések műsorába, s a pest megyei listavezető Dabas-Gyón FC (2-1) valamint a Veszprém megyei tabella második Balatonfüred (3-1) elleni sikerek okkal teremtettek bizakodó hangulatot a fontos szombati erőfelmérő előtt.

Vukmir Dragan szakmai igazgató ezúttal is két teljes sort vonultatott fel, az első félidőben a Zelizi – Solt, Sötét, Molnár, Madarász – Tornyai, Lak, Rigó, Varga – Nagy, Móri összeállításban, majd a 60. perctől fokozatos cserékkel lehetőséget kapott Peinlich Sz., Valentics, Szekeres, Harangozó, Cserkuti, Veres, Farkas és Bélik is. Az évszakhoz képest kellemes időben, kitűnően előkészített műfüves pályán, szép számú nézősereg előtt, Jakab Zoltán sípszavára kezdődött a találkozó.

Már a 2. percben megszerezték a vezetést a vendégek! Egy védelmi hiba után középen Bán elé került a játékszer, aki nem habozott és 17 méterről laposan a jobb alsó sarokba lőtt (0-1). A 16. percben Tornyai hagyott ki ordító ziccert 14 méterről, majd 3 perccel később Lak oldalról beívelt szabadrúgását Sötét fejelte 6 méterről a földre, így a korábban évekig Bicskén védő Rigó kapus hárítani tudott. Sok technikai hibával, pontatlan átadással zajlott az első játékrész további része és keményen “levédekezték” egymást a csapatok, így kevés igazi helyzet alakult ki. A kezdeti sokk után a Bicske nehezen állt talpra, de fokozatosan enyhe mezőnyfölényt tudott kialakítani, ami góllá is érett. A 43. percben lendületes hazai támadás végén Móri adott be balról, az üresen hagyott Nagy lekezelte és 12 méterről pontosan lőtte ki a jobb alsó sarkot (1-1).

A szünetben Bozsik Péter sort cserélt, Vukmir Dragan pedig egy negyedóra elteltével kezdett el fokozatosan cserélni. A jól küzdő bicskei játékosok teljesen egyenrangú partnerei voltak a Komáromnak és teljesen eltüntették az osztálykülönbséget. A 73. percben Peinlich Sz. 24 méteres szabadrúgását tenyerelte fölé Szabó, egy perc múlva pedig Molnár A. 26-ról indított süvítő lökete hagyta el centikkel a bal kapufa mellett a játékteret. A 80. percben még Zelizi bravúrja is kellett a tekintélyt parancsoló döntetlenhez, amikor ziccerben hárított az egyik vendégcsatár elől.

Összességében a felkészülés jelen szakaszában elégedettek lehetünk a BTC teljesítményével, a döntetlenre mindenképpen rászolgáltak a fiúk a magas iramú, sok összecsapással tarkított meccsen. Folytatás jövő szombaton 10.00 órakor az Oroszlány ellen!”

Bicske - Komárom

kép 1 / 12

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?