Nem bírt a Fehérvár FC a Bicskével

Fejér megye, NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nem játszott alárendelt szerepet a Vukmir-csapat.

A Bicske tudósítója így írt:

“A mérkőzésen a város újonnan választott vezetői, Bálint Istvánné polgármester és Csörgöl Ákos alpolgármester is jelen voltak, akik nagy lelkesedéssel bonyolították le a szünetben a hosszú idő után újra bevezetett tombolahúzást. Hosszú idő után Vukmir Dragan szakmai igazgató bizalmat szavazott a tehetséges hálóőrnek, Zelizi Patriknak, a sérültek felépültek, ám az eltiltását letöltő Radó Dániel kisebb meglepetésre nem került a keretbe. A bennmaradásért küzdő székesfehárvári alakulat a korábbi válogatott labdarúgó Tímár Krisztián irányításával a pontszerzés reményében érkezett az újonchoz, amely ezúttal a Zelizi 6 – Erdős 7, Sötét 7, Nagy 6, Madarász 6 – Molnár 7, Dencinger 6 – Tornyai 5, Rigó 5, Török 5 – Peinlich 5 összetételben kezdett.

Csereként Varga 6 (57.p. Török helyett, Móri 0 (77.p. Tornyai helyett) és Farkas 0 (84.p. Peinlich helyett) kapott lehetőséget. A verőfényes napsütésben, szinte nyárias melegben az első komolyabb eseményre fertályórát kellett várni. Ekkor Erdős remek indításával Török léphetett ki, kissé elhamarkodott lövése mellé szállt, nagy lehetőség volt.

A 16. percben Adorján bal oldali beadását követően Tornyai feje búbjáról került az alapvonalon túlra a labda. A 20. percben kis híján a hazai védők és a kapus összehoztak egy gólt, összefutottak, Galacs azonban elügyetlenkedte a lehetőséget. A 34. percben Molnár előreívelését Tornyai fejelte nagy helyzetben mellé, a játékvezetők szerint lesről. Az első félidő lezárásaként egy bal oldali beadást Pápai fejelt 12 méterről fölé.

A második félidő elején, az 50. percben Tornyai-Peinlich volt a labda útja, utóbbi szögletet hozott ki a lehetőségből, amelyet követően Madarász 30 méterről az égbe lőtt. Az 59. percben Sötét szabálytalankodott sárga lapot érően a kaputól 18 méterre, a megítélt szabadrúgást Szabó a sorfalba lőtte. A 67. percben Tarnóczi rúgta fel Vargát a kaputól 22 méterre, ebből a szabadrúgásból Peinlich telibe találta a felső lécet. Két perccel később Tornyai jobb oldali beadását Madarász kapásból lőtte fölé.

A 71. percben Horváth szabadrúgását Mocsi rúgta a kapu felé, Sötét mentett a kapus helyett. A hosszabbítás első percében Mórit rúgták fel a tizenhatos oldalvonalánál az alapvonaltól 12 méterre, Molnár szabadrúgása elakadt a vendégvédőkben. A hazai csapat közelebb állt a győzelemhez, de a kevés kínálkozó lehetőségéből tompább, pontatlanabb támadójátéka miatt nem tudott kihasználni egyet sem. A vendégek nem sok veszélyt jelentettek a kapura, a döntetlen ettől függetlenül hűen tükrözte a játék képét.

A Bicske Tigers szurkolói csoport ezúttal is pazar hangulatot teremtett, ezúttal sem rajtuk múlott a siker. A mérkőzés kellemetlen incidense volt a lefújáskor, a jelek szerint indokolatlanul, talán tréfából a pályára Csákvárról kirendelt mentős rohamkocsi. Reméljük a tettes elnyeri méltó büntetését! Folytatás jövő vasárnap, november 3-án 15.30-kor villanyfényes mérkőzésen a Herold Trans Ménfőcsanak otthonában, ahogy eddig egyik sem, ez a mérkőzés sem lesz sétagalopp a bicskeieknek, de a pápai bravúr óta egyik csapat otthonában sincs félnivalója Sötétéknek.”

Bicskei TC – MOL Fehérvár FC II 0–0
Bicske, vezette: Kubicsek Máté

Bicskei TC: Zelizi – Erdős, Sötét, Nagy T., Madarász, Molnár V., Dencinger, Tornyai (Móri), Rigó, Török (Varga Z.), Peinlich (Farkas M.). Szakmai igazgató: Vukmir Dragan
Fehérvár II: Gundel-Takács – Illés, Pápai (Molnár M.), Galacs, Vágó, Horváth B., Dinnyés, Ódor, Tarnóczi (Tóth A.), Szabó L. (Kojnok), Mocsi. Vezetőedző: Tímár Krisztián

Tudósított: Venczel József és Komjáthy Péter
Forrás és fotók: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?