NB I-es ellenfér vár a 32 között az Iváncsára!

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa

Az MTK után egy újabb nagy múltú csapat látogat Iváncsára, s nem is lesznek esélytelenek Baloghék!

Az Ivácsa tudósítója így fogalmazott:

“A még mindig sérült Büki és Folmer nélkül, valamint a kupameccsről eltiltott Balogh László nélkül vártuk a Pápai Perutz FC elleni összecsapást.

A hiányzók nélkül kezdőcsapatunk a következő volt: Dániel – Madarász, Aradi, kertai, Fekecs – Pribék, Szántó, Bognár B. (Bartha, 53.) – Cseszneki (Kovács D., 91), Berényi (Huszty, 82.), Varga B. (Nem lépett pályára: Illés és Folmer).

Szép napsütéses időben tapogatózóan kezdtek a felek. Túl sok kockázatot nem vállaltak a csapatok, így komoly gólhelyzet nem igen adódott. Nálunk különösen a széleken Cseszneki és Varga révén vezettünk pár ígéretesebbnek tűnő támadást, de a gól elmaradt. Az első félidő vége felé aktívabbnak tűnt a Pápa.

A szünet után kezdetben ott folytatták a felek, ahol abbahagyták, és kiegyenlítettnek mondható mezőnyjáték jellemezte az első perceket. Domján Attila azonban ahogy Dunaújvárosban is, úgy ezúttal is jól nyúlt bele a hétvégén gólpasszt adó Bartha beállításával a meccsbe.

A 71. percben ugyanis megtört a gólcsend, és egy formás iváncsai támadás végén éppen Bartha juttatta előnyhöz a csapatot: Cseszneki nagyszerű keresztlabdájával Varga robogott el a bal szélen, és a vendég védelem fennragadását kihasználva középre centerezett, ahol Madarász a hosszúról Bartha elé fejelt, aki nagyjából 5 méterről nem is hibázott – Szép gól volt, 1-0.

1-0 után próbált éledezni a Pápa, és vendég szempontból kimondottan szerencsés kapufáig is eljutottak, sőtt az utolsó percekben két komolyabb sanszuk is adódott a gólszerzésre a pápaiaknak, szerencsére azonban végig jól záró védelmünk nem ingott meg. A túloldalon mi is megszerezhettük volna a mindent eldöntő találatot, az 1-0-ás győzelemnek azonban így is örülhetünk. Különösen annak fényében, hogy az NB1-es Haladás vendégszerepel majd Iváncsán a Magya Kupa legjobb 32 csapata között!”

Az Iváncsa-Haladás mérkőzésre 2018. december 5-én szerdán kerül sor Iváncsán.

Iváncsa – Pápa 1-0 (0-0)
Iváncsa, vezette: Leél-Őssy Ádám

Iváncsa: Dániel – Kertai, Bognár (Bartha 53.), Szántó, Berényi (Huszty 82.), Varga B., Fekecs, Aradi, Cseszneki (Kovács D. 91.), Pribék, Madarász.
Pápa: Szigeti – Nagy T., Sabó T., Jurik (Iványi 68.), Füleki (Havasi 75.), Somogyi, Szénási (Császár 21.), Dóczi, Bohner, Böröczky, Baladauf.

Gól: Bartha (71.)

Vélemény, hozzászólás?