Az LMSK megelőzte győzelmével a Besnyő-Iváncsa II csapatát!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hatalmas tétje volt a rangadónak, a lepsényiek bírták jobban a nyomást, és tapadnak az élmezőnyre!

A Lepsény tudósítója így fogalmazott:

“Ragyogó football időben futottak ki a csapatok a gyepre. Nagy tétje volt a találkozónak, ugyanis amelyik gárda nyer, az felzárkózhat az élmezőnyhöz.

Az első negyedórában inkább a mi kapunk forgott veszélyben, mégis mi szereztük meg a vezetést. Horváth egy remek kiugratást követően talált a hálóba (1-0). Ellenfelünket nem igazán fogta meg a bekapott gól inkább magasabb fokozatba kapcsoltak, de csapatunk fegyelmezetten védekezett, és kontrákra rendezkedtünk be.
A szünet előtt közvetlenül mondhatni a legjobbkor megdupláztuk előnyünket. Ismét Horváth iramodhatott meg és higgadtan gurította a hálóba a labdát (2-0).

A második játékrész is kimondottan izgalmas volt. A vendégek tetszetős támadásokat vezettek, de nekünk is voltak lehetőségeink. A két hálóőr nem unatkozott. Öt perc volt vissza a rendes játékidőből, amikor egy szögletrúgást követően Doma fejesgóljával már 3-0 állt a képzeletbeli kijelzőn. Pontosan egy percig örülhettünk ennek, mivel az Iváncsa szépíteni tudott (3-1).

A mérkőzés hátralevő részében még egy vendéghelyzetet jegyezhettünk fel, de az eredmény megmaradt. Értékes három ponttal gazdagodtunk egy rendkívül masszív és motivált, ugyanakkor sportszerű csapat ellen.”

LMSK

LMSK – Besnyő–Iváncsa II 3–1 (2–0)
Lepsény, vezette: Szabó László.

LMSK: Kovács Z. – Virág, Mátyás, Tombor (Baráth), Sütő (Iliás), Horváth A. (Doma), Mocher (Balla B.), László, Lázár, Szipőcs, Nyikos (Bagó).
Besnyő–Iváncsa II: Szentmihályi – Nagy Á. (Víg), Molnár N., Varga L., Hepp (Bagóczki), Fülöp, Tóth N. (Schrick B.), Deli, Schrick D., Nebucz (Vizi), Balogh D.

Gól: Horváth A. (19., 44.), Doma (84.), illetve: Deli (85.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?