MK: Búcsúztatta a Vasast a Dunaújváros!

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hőstettet hajtott végre a Dunaújváros, miután a tavalyi kupadöntős Vasast búcsúztatta Dr. Dobos Barna csapata!

A DPASE honlapja így fogalmazott:

“Felnőtt csapatunk a Magyar Kupa hetedik fordulójában az NBI. negyedik helyén álló Vasas gárdáját fogadta. A találkozó második percében a Vasas egy nagy ziccert hibázott, ami kellően megadta a mérkőzés alaphangját. A folytatásban többet birtokolták a labdát, ám nekünk is sikerült kisebb lehetőségeket kialakítani. A nyolcadik percben Tóth Tibor elől az utolsó pillanatban Vaskó Tamás tisztázni tudott. Rá nem sokkal Csehi Tamás lövését védte egykori kapusunk Nagy Gergely. Ekkoriban sikerült igazán felvennünk a játék ritmusát, nem látszódott a két osztálynyi különbség a két csapat között. A harminchetedik percben sikerült megszereznünk a vezetést. Zvara Dávid beadását nem tudták kirúgni a vendég védők ezt pedig Tóth Tibor remekül használta ki. Mindkét oldalon adódott még egy-egy lehetőség a szünetig de ebben a játékrészben újabb gól nem esett.

A második negyvenöt percet igazi tűzijátékkal indítottuk. Az első ilyen helyzet Csehi Tamás előtt adódott, de abba beleléptek az angyalföldi védők. A szöglet után a labda ide-oda pattogott a tizenhatoson belül, de a vendég védelmet nem sikerült mattolni. Bár több helyzetünk is akadt, majd ziccerben Király passza volt pontatlan, gólt nem sikerült lőnünk. Ezt követően Vaszócsik Viktor hárított kétszer is nagyot, majd Csendes Péter mentett hatalmasat a gólvonalról. A nehéz perceket nem sikerült bekapott gól nélkül átvészelni. Vergos Nikolaos maradt tisztán, miután kilépett két védőnk közül, és értékesítette a helyzetét. Ezután sikerült feljavulnunk, mi birtokoltuk többet a labdát. Tóth Tibor bombázott Nagy kapuja felé, de a kapus védeni tudott. Hősiesen küzdött csapatunk a győzelem megszerzése érdekében, aminek meg is lett az eredménye. A kilencvenedik percben egy jobboldali támadás után Csehi Tamás jól ért bele a labdába, amely még Kleisz lábán is irányt változtatott, majd a hálóban kötött ki. Több gól már nem esett a mérkőzésen, így hatalmas bravúrt bemutatva kiejtettük a Vasast a Magyar Kupából, és várhatjuk a Balmazújváros elleni következő fordulóbeli mérkőzést, amely november 29-én lesz szintén hazai pályán.

Köszönjük a mérkőzésre kilátogató szurkolóinknak a biztatást, reméljük szombaton a SZEOL elleni bajnoki rangadón is győzelemhez segítik csapatunkat.”

A Dunaújváros a Vasast búcsúztatta a Magyar Kupában - fotó: dpase.hu
A Dunaújváros a Vasast búcsúztatta a Magyar Kupában – fotó: dpase.hu

Dunaújváros – Vasas FC 2-1 (1-0)
Dunaújváros, vezette: Szilasi Szabolcs

Dunaújváros: Vaszócsik Viktor, Zvara Dávid, Csendes Péter, Farkas Viktor, Karacs Roland (Sándor Tamás), Csehi Tamás (Horváth Kevin), Dorogi Renátó, Tóth Tibor, Szepessy Róbert, Király Bence, Tóth Ákos Károly (Ferencz Bálint). Vezetőedző: Dr. Dobos Barna
Vasas: Nagy Gergely, Hangya Szilveszter, Remili Mohamed (Kulcsár Tamás), Vergos Nikolaos, Berecz Zsombor, Gaál Bálint, Felix Burmeister, Kleisz Márk, Vida Máté (James Manjrekar), Vaskó Tamás, Vít Benes. Vezetőedző: Oenning Michael

Gól: Tóth Tibor (37.), Csehi Tamás (90.) illetve: Vergos Nikolaos (62.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?