Hétgólos meccset nyert a Szabadegyháza!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ellentétes félidők meccsét játszotta a Szabadegyháza és az LMSK. Az első félidőt a hazaiak nyerték kiütéssel, előnyük elégnek bizonyult.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“Szabadegyházán vendégszerepeltünk vasárnap. Nagy elánnal kezdtek a hazaiak, és a 12. percben meg is szerezték a vezetést, melyet rá két percre megdupláztak. Nem kellett sokat várni az újabb egyházi gólokra, mivel a 20. minutumban ismét eredményesnek bizonyultak, és az első 45.percben még kétszer találtak a hálónkba. Jókor jött a szünet, 5-0 mérkőzésállásnál mentünk a pihenőre.

A második félidőben kissé magára talált csapatunk, és Bagó illetve Horváth találatával kozmetikázni tudtunk az eredményen, mely 5-2-re módosult. A vége mondhatni papírforma lett ha a tabellára tekintünk. El kell ismernünk, hogy a jobb erőkből álló Szabadegyháza megérdemelten győzött ezen a kimondottan sportszerű mérkőzésen.”

Győzött a Szabadegyáza - fotó: Kinizsi SC Szabadegyháza Facebook
Győzött a Szabadegyáza – fotó: Kinizsi SC Szabadegyháza Facebook

Szabadegyháza – LMSK 5-2 (5-0)
Vezette: Kerkuska Miklós

Szabadegyháza: Miklós – Kiss P. (Zámbó), Rapai (Vizi), Csupor (Rátkai A.), Vida, Killer P. (Urbán), Tiber Sz., Hushegyi, Billig, Németh D., Farkas N. (Rátkai T.). Vezetőedző: Baranyai Balázs
LMSK: Kovács Z. – Kovács I., Sütő (Kis-Orsolya), Horváth A., Gyenis, Balla (Blaski), Nyikos, Bagó, Halász, Szipőcs M., Cziczinger (Bocskai).

Gól: Vida (12., 34.), Killer P. (16.), Billig (20.), Tiber Sz. (36.) illetve: Bagó (52.). Horváth A. (82.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?