Mezőfalva: Hárman távoznak a csapattól!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Friss hírek érkeztek a Mezőfalvi Medosz SE háza tájáról: három játékos is elhagyja a csapatot.

Fejér megye I. osztályában a 10. helyén telel a Mezőfalva. A középmezőnyben tanyázó csapat keretét azonban három játékos is elhagyja, jelentette be a klub hivatalos közlemény formájában.

Erős Zoltán a piros-fehérek 13 mérkőzéséből 10-en pályára lépett, hatszor kezdőként jutott szóhoz, mégis úgy döntött, a Megye II-be igazol. A korábban Nagylókon éveket lehúzó, majd Sárosdon is megfordult labdarúgó tehát fél szezon után távozik a Mezőfalvától, a legutóbbi félszezon során egy gólt jegyzett. A Szabadegyháza a Kisláng mögött a második helyen áll a megye kettes Dél csoportban, ám a gárda lemaradása 10 pont az éllovashoz képest.

Csányi Dávid is elhagyja a Mezőfalvát, ő viszont osztályon belül vált csapatot, méghozzá a Tordashoz igazol. A Dunaújvárosi kötődésű, mindössze 21 éves futballista mindegyik bajnokin szóhoz jutott, egyel többször volt kezdő, mint csere, tehát fontos láncszeme volt az együttesnek. A tordasiak egyetlen ponttal vannak lemaradva a Mezőfalva mögött a tabellán.

Bozsoki Marcell Előszállásra teszi át székhelyét. Az előszállásiak jelenleg még a Megye III-ban harcolnak a bajnoki címért a Perkátával, ám minden bizonnyal tavasszal már a Megye II-ben folytatják.

Mezőfalva

A klub arról nem számolt be, hogyan pótolják a távozó játékosokat.

Forrás és fotó: Mezőfalvi Medosz SE Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?