Megyei meccsajánló: Szombaton Sárosdon, vasárnap Nagykarácsonyon lesz nagy rangadó

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az Ikarus-Maroshegy és a Mór otthonában is izgalmas mérkőzésre kerül sor a hétvégén.

Megyei I. osztály Felnőtt 21. forduló

Szombaton a zsinórban négyszer egymás után diadalmaskodó, jelenleg hatodik Sárosd azt a Tordast látja vendégül, amely éppen előtte tanyázik a tabellán. Amennyiben a sárosdiak otthon tartják a pontokat, átugorhatják ellenfelüket. Ezzel párhuzamosan lesz egy alsóházi rangadó is, a Bodajk favoritként várja a sereghajtó elleni találkozót.

Vasárnap az éllovas Gárdony az Ikarus-Maroshegy otthonába látogat. A fehérváriak nincsenek jó formában, három meccse nyeretlenek, a tópartiak, viszont utoljára még szeptemberben hullajtottak pontokat. A Kápolnásnyék minden bizonnyal legyőzi majd a Lajoskomárom együttesét. A Sárbogárd számára nem jelenthet kihívást a Martonvásár két vállra fektetése még idegenben sem.

2023. 03. 25. 15:00
Bodajk – Bicske II.
Sárosd – Tordas

2023. 03. 26. 16:00
Ikarus-Maroshegy – Gárdony
Mány – Ercsi
Martonvásár – Sárbogárd
Csór – Enying
Kápolnásnyék – Lajoskomárom

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 17. forduló

Szombaton két meccs lesz ebben a csoportban is. A harmadik helyen álló Bakonycsernye és az azonos pontszámmal rendelkező Pátka csörtéje csemegének ígérkezik, a hazai pálya előnye szól a csernyeiek mellett. A Sárszentmihály ezzel párhuzamosan megtörheti rossz szériáját, hiszen az alsóházi Mány II.-Csabdi együttesével mérkőzik meg.

Vasárnap a felcsútiak aligha fognak botlani a Fehérvárcsurgó ellen hazai környezetben. A második Vál így győzelmi kényszerrel lép pályára a Pákozd ellen.

2023. 03. 25. 15:00
Sárszentmihály – Mány II.-Csabdi
Bakonycsernye – Pátka

2023. 03. 26. 16:00
Vál – Pákozd
Szár – Herceghalom
Puskás Akadémia III. – Fehérvárcsurgó
Sárkeresztes – Etyek
Velence SE – Videoton Baráti Kör

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 17. forduló

Szombaton a masszív Beloiannisz a dobogóra hajtó Kálozt látja vendégül, tipikus háromesélyes meccsnek nézünk elébe.

A Nagykarácsony azt a Mezőfalvát fogadja vasárnap, amelyet éppen az előző fordulóban előzött meg. A forma és a hazai pálya előnye is a nagykarácsonyiak sikerét sejteti, de mint tudjuk, a labda gömbölyű, bármi megtörténhet. A jelenleg harmadik Baracs és a hetedik Előszállás ütközete is izgalmasnak ígérkezik. Az élmezőny csapatai közül a Kislángnak lesz egyedül könnyű dolga, hiszen a sereghajtó Nagyvenyimmel fog majd megmérkőzni.

2023. 03. 25. 15:00
Beloiannisz – Káloz

2023. 03. 26. 16:00
Aba-Sárvíz – Adony
Baracs – Előszállás
Nagykarácsony – Mezőfalva
Kisláng – Nagyvenyim
Seregélyes – Polgárdi

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 17. forduló

Szombaton a Baracska és az Újbarok egymással meccsel. A vendéglátó előnye egyetlen pont aktuális vendégével szemben, így ez egy ki-ki meccs lesz.

Vasárnap kora délután Móron játszik egymással a Söréd-Bodajk II. és a Pázmánd. Ennél azonban izgalmasabb lesz a késő délutáni meccs Móron, hiszen a bajnokesélyes helyi csapat az éllovas Magyaralmást fogadja. Ősszel az almásiak simán nyertek, kérdés, most is így lesz-e. A tordasiaknak a jó formában lévő Kajászóval kell megütköznie, a találkozó kimenetele megjósolhatatlan.

2023. 03. 25. 15:00
Baracska – Újbarok

2023. 03. 26. 13:00
Söréd-Bodajk II. – Pázmánd

2023. 03. 26. 16:00
Tordas II. – Kajászó
Csókakő – Gyúró
Iszkaszentgyörgy – Dinnyés
Mór II. – Magyaralmás
Vértesacsa – Csákberény

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 17. forduló

Szombaton két alsóházi csapat meccsel egymással Lajoskomáromban, ahol a vendég dégiek lesznek az esélyesebbek a győzelemre.

Vasárnap az éllovas Besnyő a múlt heti botlását követően a rossz passzban lévő Vajta otthonában javíthat. A szabadegyházaiak könnyen előreléphetnek a második helyre, ehhez elég egy döntetlent elérniük a Cece ellen, hiszen a Rácalmás szabadnapos lesz. A Nagylók számára nem okozhat gondot a Kulcs két vállra fektetése.

2023. 03. 25. 15:00
Lajoskomárom II. – Dég

2023. 03. 26. 16:00
Vajta – Besnyő
Szabadegyháza-Sárosd II. – Cece
Nagylók – Kulcs
Kőszárhegy – Alap
Sárszentágota – Ráckeresztúr

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?