Megye III: A Magyaralmás nyert, a Besnyő nem

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Északon az élcsapatok papírforma eredményeket szállítottak, délen viszont rengeteg meglepetés volt.

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 16. forduló

Az éllovas Magyaralmás újabb győzelemre készül, ezúttal az Iszkaszentgyörgy lehet az áldozat. A tordasiak Vértesacsán, a móriak Pázmándon fognak vendégszerepelni, mindkét találkozónak a vendég együttes az esélyese.

Az élmezőnyhöz sorolható csapatok közül egymással csatázik Gyúrón a helyi csapat és a Kajászó, ami kiélezett küzdelemnek ígérkezik. A Dinnyés hazai pályán javíthat a múlt heti fiaskót követően, méghozzá a Csókakő együttese ellen.

Az éllovas Magyaralmás megerősítette helyét az élen, és a duplázó Krajcsovics Péter vezérletével legyőzte a 60 percen át emberhátrányban futballozó Iszkaszentgyörgy együttesét. Az üldözők közül a tordasiak és a móriak is idegenben diadalmaskodtak.

A Gyúró és a Kajászó hatpontos derbijét a kajászóiak nyerték. A dinnyésiek nem tudták legyőzni hazai pályán a Csókakő együttesét, így lassan lemondhatnak dobogós reményeikről.

2023. 03. 19. vasárnap 15:00
Csákberény – Baracska 1-1
Pázmánd – Mór II. 0-3
Magyaralmás – Iszkaszentgyörgy 4-2
Dinnyés – Csókakő 1-1
Gyúró – Kajászó 1-3
Vértesacsa – Tordas II. 1-4
Söréd-Bodajk II. – Újbarok 7-1

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 16. forduló tabella
Megyei III. osztály Észak Felnőtt 16. forduló tabella

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 16. forduló

Délen az éllovas Besnyő annak a Cecének az otthonába látogat, amely eddig csak a Kulcstól és a Rácalmástól kapott ki hazai pályán, így nem lehet borítékolni a besnyőiek sikerét. A Rácalmás minden bizonnyal begyűjti majd a pontokat az alsóházban tanyázó Ráckeresztúr otthonában. Nem okozhat gondot a szabadegyházai csapat számára a Kulcs legyőzése még idegenben sem, mint ahogyan a Vajta is favoritként fog utazni a Sárszentágota otthonába.

Arra lehetett számítani hogy Cecén nem lesz könnyű dolga a Besnyőnek, ám az azért mégiscsak meglepő, hogy gólt sem rúgott az éllovas, úgy kapott ki. A Rácalmás is botlott, amely a Ráckeresztúr otthonában maradt pont nélkül. Az üldözők közül a szabadegyházaiak és a nagylókiak idegenben gyűjtötték be a pontokat, a vajtaiak viszont kikaptak Sárszentágotán.

Összességében kiegyenlítettebb lett a csoport, bár a besnyőieknek túl sok aggódni valójuk így sincs, hiszen kényelmes, 10 pontos előnnyel vezetik a táblázatot.

2023. 03. 19. vasárnap 15:00
Ráckeresztúr – Rácalmás 3-1
Alap – Lajoskomárom II. 1-1
Dég – Nagylók 2-5
Kulcs – Szabadegyháza-Sárosd II. 0-1
Cece – Besnyő 2-0
Sárszentágota – Vajta 2-0

Nyitókép: Magyaralmás SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?