Megyei meccsajánló: Kupameccsek miatt változik a program

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III

Három Megye I-es meccset is elhalasztanak. Velence első csapata a Bakonycsernyével, a Velence II pedig a Bicskével játszik rangadót.

Megye I. Felnőtt, 6. forduló

A Megye I. osztályú felnőtt bajnokságban csonka fordulót rendeznek. Az Ikarus-Maroshegy és a Mezőfalva ugyanis szombaton 15:00-tól Magyar Kupa meccset játszik, a fehérváriak otthon, a mezőfalviak Teskándon lépnek pályára. Vasárnap a tordasiak lesznek érdekelt a kupában, a Sényő-Carnifex FC-t fogadják.

A négy megrendezésre kerülő bajnokiból kettőt szombaton játszanak le. A Sárbogárd-Főnix meccs igazi hatpontos derbi, hazai győzelem esetén helyet cserélhetnek a csapatok a táblázaton. A Sárosd-Enying meccsen egyértelműen a hazaiak az esélyesek, itt csak a gólkülönbség a kérdéses.

Vasárnap a Martonvásár-Kisláng alsóházi rangadó tétje, hogy melyik csapat szerezheti meg első győzelmét. A döntetlennel minden bizonnyal egyik fél sem lenne elégedett. A Lajoskomárom-Bicske mérkőzésen ha nyerni tudnak Vukmirék a papírformának megfelelően, akkor átvehetik a vezetést a héten pályára nem lépő Mórtól.

Szeptember 22. szombat 16:00
Sárbogárd – Főnix
Sárosd – Enying

Szetpember 23. vasárnap 16:00
Martonvásár – Kisláng
Lajoskomárom – Bicske

Szeptember 26. szerda 16:00
Ercsi – Tordas

December 2. vasárnap 13:00
Mezőfalva – Mór

December 2. vasránap 15:30
Ikarus-Maroshegy – Baracs

Megye II. Észak Felnőtt, 6. forduló

A listavezető Velence ezúttal a szezont kissé hektikusan kezdő Bakonycsernyét fogadja. A tópartiak eddig minden rangadójukat megnyerték, de a jó formában lévő csernyeiek előtt adott az esély, hogy megszakítsák a listavezető nagy sorozatát. A Vál számára aligha okoz majd bonyodalmakat a tabella hátsó felében lévő 1 pontos Pákozd legyőzése, ám a harmadik helyezett Pusztavám és a negyedik Bodajk ütközete igazán izgalmasnak ígérkezik.

Szeptember 22. szombat 16:00
Bodajk – Pusztavám
Velence – Bakonycsernye

Szetpember 23. vasárnap 16:00
Csór – Fehérvárcsurgó
Pázmánd – Szár
Pákozd – Vál
Kápolnásnyék – Pátka
Puskás Akadémia FC III. – Herceghalom
Mór II. – Mány

Megye II. Dél Felnőtt, 6. forduló

A négy pontra meglépő Vajta nagy esélyesként utazik a legutóbbi két meccsét elvesztő Ráckeresztúr otthonába. A második helyről várja az eddig veretlen Seregélyes a Káloz elelni ütközetet, ami érdekes találozónak ígérkezik, hiszen a káloziak épp a múlt fordulóban szerezték meg első győzelmüket. Nagy kérdés, hogy magára talál-e a Perkáta az ellen a Pusztaszabolcs ellen, mely vitatott körülmények között szerezte meg első bajnoki győzelmét.

Szetpember 23. vasárnap 16:00
Nagykarácsony – Aba Sárvíz
Perkáta – Pusztaszabolcs
Előszállás – Szabadbattyán
Sárszentágota – Szabadegyháza
LMSK – Adony
Besnyő-Iváncsa II. – Sárbogárd II.
Seregélyes – Káloz
Ráckeresztúr – Vajta

Megye III. Észak Felnőtt, 6. forduló

A bajnoki cím két fő várományosa csap össze Bicskén, ám az eddig 100%-os bicskeiek mellett szólnak az esélyek. Nagy rangadóra vár a Dinnyésre Vértesacsán, hiszen a hazaiak egy győzelemmel átugorhatnák kiváló formában lévő riválisukat, ám ehhez fel kell kötniük a gatyájukat.

Szetpember 23. vasárnap 16:00
Etyek – Gyúró
Alcsútdoboz – Tordas II.
Lovasberény – Csabdi
Bicske II. – Velence II.
Vértesacsa – Dinnyé
Újbarok – Kajászó

Megye III. Közép Felnőtt, 6. forduló

Az éllovas Söréd a Nádasdladány ellen növelheti pontjai és rúgott góljai számát. Várhatóan az Iszkaszentgyörgy idegenben is begyűjti a három pontot, csakúgy, mint a Videoton Baráti Kör.

Szetpember 23. vasárnap 16:00
Söréd – Nádasdladány
Jenő – Magyaralmás
Csókakő – Sárkeresztes
Kőszárhegy – Sárszentmihály
Csákberény – Iszkaszentgyörgy
Tác-Csősz – Videoton Baráti Kör

Megye III. Dél Felnőtt, 6. forduló

Az élen álló Zichyújfalu ellen nem sok jóra számíthat a Cece. Ahhoz, hogy a DUFK tartsa a lépést riválisával, a mindenkire veszélyes Dég otthonában kell nagyot játszania. A Mezőszilas és a Nagyvenyim összecsapása klasszikus hatpontos derbi lesz.

Szeptember 22. szombat 16:00
Kisapostag – Lajoskomárom II.

Szetpember 23. vasárnap 16:00
Mezőszilas – Nagyvenyim
Dég – DUFK
Nagylók – Kulcs
Rácalmás – Alap
Zichyújfalu – Cece

Vélemény, hozzászólás?