Megyei meccsajánló: Bicskén, Székesfehérváron és Száron csúcsrangadók lesznek

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III

Bajnokesélyesek csatája mellett szomszédvár rangadóra is sor kerül a hétvégén.

Megyei szinten fél órával előbb kezdőnek a múlt héthez képest a mérkőzések megyei szinten – leglábbis a kiírás szerint. Ehhez az is kell, hogy a játékvezetők is pontosan állítsák be óráikat, amit az elmúlt fordulókban alighanem nem sikerült maradéktalanul abszolválni.

Igazán baba lenne, ha ezúttal zökkenőmentesen kezdődnének a mérkőzések, ám ha mégsem így lesz, reméljük, a szurkolók bírják majd cérnával a kezdő sípszóig.

Megye I. Felnőtt, 5. forduló

Szombaton egy meccset rendeznek a Megye I-ben, az immáron dobogós Ercsi a szezonrajtot egész jól elkapó Mezőfalvával játszik ki-ki meccset.

Vasárnap a Bicske-Gárdony csúcsderbi mellett Székesfehérváron városi derbit rendeznek, a Főnix otthonába látogato az Ikarus-Maroshegy. Az előző szezon végén emlékezetes szezonzárót játszott a Mór és a Martonvásár, most azonban még nagyobb meglepetés volna, ha nem a móriak zsebelnék be mindhárom pontot.

Szeptember 15. szombat 16:00
Ercsi – Mezőfalva

Szeptember 16. vasárnap 16:00
Bicske – Gárdony
Baracs – Lajoskomárom
Főnix – Ikarus-Maroshegy
Kisláng – Sárbogárd
Mór – Martonvásár
Polgárdi – Sárosd
Tordas – Enying

Megye II. Észak Felnőtt, 5. forduló

Az immáron listavezető Velencére újabb rangadó vár, méghozzá az eddig szintén hibátlan Szár otthonában kell megdolgoznia a pontokért az aranyérmes legfőbb várományosának. Lesben állva figyeli az eredmény alakulását a Vál és a Pusztavám is, a váliaknak bizonyára nehezebb dolga lesz a Nyékkel, mint a Pusztavámnak a Pázmánddal. Érdekesnek ígérkezik a Csór-Bodajk ütközet is, bár a vendégek jóval esélyesebbek, mégis dőreség volna leírni Právicsékat.

Szeptember 16. vasárnap 16:00
Pátka – Herceghalom
Vál – Kápolnásnyék
Bakonycsernye – Pákozd
Szár – Velence
Pusztavám – Pázmánd
Csór – Bodajk
Puskás Akadémia FC III. – Mór II.
Fehérvárcsurgó – Mány

Megye II. Dél Felnőtt, 5. forduló

Az éllovas Vajta egy Aba elleni győzelemmel roboghat tovább a bajnoki cím felé, a két csapat formáját elnézve meglehetősen sanszos Kovácsék győzelme. A fő üldöző, a Perkáta számára nem jelenthet gondot a Nagykarácsony legyőzése. Igazi hatpontos meccsnek ígérkezik a Sárbogárd II. és a Seregélyes, valamint a Szabadegyháza és az LMSK összecsapása.

Szeptember 16. vasárnap 16:00
Sárbogárd II. – Seregélyes
Adony – Besnyő-Iváncsa II.
Szabadegyháza – LMSK
Szabadbattyán – Sárszentágota
Pusztaszabolcs – Előszállás
Nagykarácsony – Perkáta
Káloz – Ráckeresztúr
Aba Sárvíz – Vajta

Megye III. Észak Felnőtt, 5. forduló

A tordasiak a Lovasberény ellen gólzáporos győzelemmel feledtethetik legutóbbi, Bicske elleni fiaskójukat, a Velence pedig a Vértesacsának rámolhat be pár gólt a hálójába. A Bicske II. játékosai közül sokak számára pikáns lesz Csabdin játszani, lévén, hogy több labdarúgó is onnan tette át székhelyét az újonchoz. Az élcsapatok közül a Dinnyésre vár komoly erőpróba az Újbarok személyében.

Szeptember 15. szombat 16:00
Tordas II. – Lovasberény

Szeptember 16. vasárnap 16:00
Velence II. – Vértesacsa
Csabdi – Bicske II.
Etyek – Alcsútdoboz
Dinnyés – Újbarok
Gyúró – Kajászó

Megye III. Közép Felnőtt, 5. forduló

Tovább folytatódhat a Söréd és az Iszkaszentgyörgy versenyfutása az első helyért, mindkét gárdára papíron könnyű meccs vár.

Szeptember 16. vasárnap 16:00
Sárszentmihály – Csákberény
Sárkeresztes – Kőszárhegy
Magyaralmás – Csókakő
Söréd – Jenő
Iszkaszentgyörgy – Tác-Csősz
Nádasdladány – Videoton Baráti Kör

Megye III. Dél Felnőtt, 5. forduló

A hibátlan csapatok közül a Zichyújfalu Alapról, míg a Kisapostag Kulcsról térhet haza három ponttal könnyedén. A DUFK számára nem okozhat problémát a Nagylók legyőzése hazai pályán, ám a Dégnek Mezőszilason hatpontos meccse lesz.

Szeptember 15. szombat 16:00
DUFK – Nagylók

Szeptember 16. vasárnap 16:00
Lajoskomárom II. – Rácalmás
Kulcs – Kisapostag
Mezőszilas – Dég
Alap – Zichyújfalu
Nagyvenyim – Cece

Címlapfotó: 2060.blog.hu

2 comments

  • Nem kéne a játékvezetőket hibáztatni . Egyik mérkőzés sem miattuk kezdődött később. A csapatokat kéne szigorúbban venni és az ő hibáikat feltüntetni, hogy hányszor teszik el a meccsek kezdés időpontját és, hogy hányszor állnak ki hiányosan. Ezeket a hibákat kellene feltüntetni.

  • Ez valótlan állítás. Egymás után két fordulóban is csúszással kezdődött mérkőzés, sőt, a Mezőfalva játékosai is tudnának mesélni erről. Engedjen meg két konkrét példát, amin jelen voltam:

    1. A Gyúró-Dinnyés mérkőzés 30 perc késéssel kezdődött, a játékvezető és asszisztense nem érkezett meg időben, és utána volt képe a játékvezetőknek sétálgatva megérkezni a játéktérre.
    2. A Kajászó-Dinnyés mérkőzés minimum 15 perc késéssel kezdődött, a játékvezető és asszisztense a játékvezető saját bevallása szerint eltévedt a Kajászó felé vezető úton.

    Kérem, hogy ne diszkriminálja a játékvezetőket pozitívan, csak azért, mert ők játékvezetők.

    Meg van a kerete és módja, ahogyan a csapatok kérelmezhetik a mérkőzések más időpontban történő megrendezését. Az pedig, ha a csapatok létszámhiányosan állnak ki, teljesen más terület.

Vélemény, hozzászólás?