Megyei meccsajánló: Bicskén, Székesfehérváron és Száron csúcsrangadók lesznek

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Bajnokesélyesek csatája mellett szomszédvár rangadóra is sor kerül a hétvégén.

Megyei szinten fél órával előbb kezdőnek a múlt héthez képest a mérkőzések megyei szinten – leglábbis a kiírás szerint. Ehhez az is kell, hogy a játékvezetők is pontosan állítsák be óráikat, amit az elmúlt fordulókban alighanem nem sikerült maradéktalanul abszolválni.

Igazán baba lenne, ha ezúttal zökkenőmentesen kezdődnének a mérkőzések, ám ha mégsem így lesz, reméljük, a szurkolók bírják majd cérnával a kezdő sípszóig.

Megye I. Felnőtt, 5. forduló

Szombaton egy meccset rendeznek a Megye I-ben, az immáron dobogós Ercsi a szezonrajtot egész jól elkapó Mezőfalvával játszik ki-ki meccset.

Vasárnap a Bicske-Gárdony csúcsderbi mellett Székesfehérváron városi derbit rendeznek, a Főnix otthonába látogato az Ikarus-Maroshegy. Az előző szezon végén emlékezetes szezonzárót játszott a Mór és a Martonvásár, most azonban még nagyobb meglepetés volna, ha nem a móriak zsebelnék be mindhárom pontot.

Szeptember 15. szombat 16:00
Ercsi – Mezőfalva

Szeptember 16. vasárnap 16:00
Bicske – Gárdony
Baracs – Lajoskomárom
Főnix – Ikarus-Maroshegy
Kisláng – Sárbogárd
Mór – Martonvásár
Polgárdi – Sárosd
Tordas – Enying

Megye II. Észak Felnőtt, 5. forduló

Az immáron listavezető Velencére újabb rangadó vár, méghozzá az eddig szintén hibátlan Szár otthonában kell megdolgoznia a pontokért az aranyérmes legfőbb várományosának. Lesben állva figyeli az eredmény alakulását a Vál és a Pusztavám is, a váliaknak bizonyára nehezebb dolga lesz a Nyékkel, mint a Pusztavámnak a Pázmánddal. Érdekesnek ígérkezik a Csór-Bodajk ütközet is, bár a vendégek jóval esélyesebbek, mégis dőreség volna leírni Právicsékat.

Szeptember 16. vasárnap 16:00
Pátka – Herceghalom
Vál – Kápolnásnyék
Bakonycsernye – Pákozd
Szár – Velence
Pusztavám – Pázmánd
Csór – Bodajk
Puskás Akadémia FC III. – Mór II.
Fehérvárcsurgó – Mány

Megye II. Dél Felnőtt, 5. forduló

Az éllovas Vajta egy Aba elleni győzelemmel roboghat tovább a bajnoki cím felé, a két csapat formáját elnézve meglehetősen sanszos Kovácsék győzelme. A fő üldöző, a Perkáta számára nem jelenthet gondot a Nagykarácsony legyőzése. Igazi hatpontos meccsnek ígérkezik a Sárbogárd II. és a Seregélyes, valamint a Szabadegyháza és az LMSK összecsapása.

Szeptember 16. vasárnap 16:00
Sárbogárd II. – Seregélyes
Adony – Besnyő-Iváncsa II.
Szabadegyháza – LMSK
Szabadbattyán – Sárszentágota
Pusztaszabolcs – Előszállás
Nagykarácsony – Perkáta
Káloz – Ráckeresztúr
Aba Sárvíz – Vajta

Megye III. Észak Felnőtt, 5. forduló

A tordasiak a Lovasberény ellen gólzáporos győzelemmel feledtethetik legutóbbi, Bicske elleni fiaskójukat, a Velence pedig a Vértesacsának rámolhat be pár gólt a hálójába. A Bicske II. játékosai közül sokak számára pikáns lesz Csabdin játszani, lévén, hogy több labdarúgó is onnan tette át székhelyét az újonchoz. Az élcsapatok közül a Dinnyésre vár komoly erőpróba az Újbarok személyében.

Szeptember 15. szombat 16:00
Tordas II. – Lovasberény

Szeptember 16. vasárnap 16:00
Velence II. – Vértesacsa
Csabdi – Bicske II.
Etyek – Alcsútdoboz
Dinnyés – Újbarok
Gyúró – Kajászó

Megye III. Közép Felnőtt, 5. forduló

Tovább folytatódhat a Söréd és az Iszkaszentgyörgy versenyfutása az első helyért, mindkét gárdára papíron könnyű meccs vár.

Szeptember 16. vasárnap 16:00
Sárszentmihály – Csákberény
Sárkeresztes – Kőszárhegy
Magyaralmás – Csókakő
Söréd – Jenő
Iszkaszentgyörgy – Tác-Csősz
Nádasdladány – Videoton Baráti Kör

Megye III. Dél Felnőtt, 5. forduló

A hibátlan csapatok közül a Zichyújfalu Alapról, míg a Kisapostag Kulcsról térhet haza három ponttal könnyedén. A DUFK számára nem okozhat problémát a Nagylók legyőzése hazai pályán, ám a Dégnek Mezőszilason hatpontos meccse lesz.

Szeptember 15. szombat 16:00
DUFK – Nagylók

Szeptember 16. vasárnap 16:00
Lajoskomárom II. – Rácalmás
Kulcs – Kisapostag
Mezőszilas – Dég
Alap – Zichyújfalu
Nagyvenyim – Cece

Címlapfotó: 2060.blog.hu

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kapcsolódó cikkek

2 comments

  • Nem kéne a játékvezetőket hibáztatni . Egyik mérkőzés sem miattuk kezdődött később. A csapatokat kéne szigorúbban venni és az ő hibáikat feltüntetni, hogy hányszor teszik el a meccsek kezdés időpontját és, hogy hányszor állnak ki hiányosan. Ezeket a hibákat kellene feltüntetni.

  • Ez valótlan állítás. Egymás után két fordulóban is csúszással kezdődött mérkőzés, sőt, a Mezőfalva játékosai is tudnának mesélni erről. Engedjen meg két konkrét példát, amin jelen voltam:

    1. A Gyúró-Dinnyés mérkőzés 30 perc késéssel kezdődött, a játékvezető és asszisztense nem érkezett meg időben, és utána volt képe a játékvezetőknek sétálgatva megérkezni a játéktérre.
    2. A Kajászó-Dinnyés mérkőzés minimum 15 perc késéssel kezdődött, a játékvezető és asszisztense a játékvezető saját bevallása szerint eltévedt a Kajászó felé vezető úton.

    Kérem, hogy ne diszkriminálja a játékvezetőket pozitívan, csak azért, mert ők játékvezetők.

    Meg van a kerete és módja, ahogyan a csapatok kérelmezhetik a mérkőzések más időpontban történő megrendezését. Az pedig, ha a csapatok létszámhiányosan állnak ki, teljesen más terület.

Vélemény, hozzászólás?