Megye III: Olvad a létszám, de vannak újoncok

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Minden apró reménysugárnak örülni kell.

Fejér Megye III. Észak Felnőtt

A csoport nemhogy nem gyengült, hanem erősödött. E csoportba lépett vissza a Megye II-ből a Ráckeresztúr, mely utoljára amikor a megye háromban szerepelt, épp e csoportban ünnepelt bajnoki címet.

A Pázmánd ugyanis nem vállalta a feljutást annak ellenére, hogy egészen az utolsó pillanatig mindenki biztos volt abban, a megye kettőben folytatja a koronavírus járvány miatt potenciális bajnoki címétől megfosztott csapat.

A Zichyújfalu visszalépett a bajnoki küzdelmektől, az Etyek pedig osztályt lépett, és a megye kettőben folytatja azok után, hogy sem a Pázmánd sem a Dinnyés nem vállalta a feljutást. Összességében egyel kevesebb, 11 gárda méri össze erejét e csoportban.

A Gyúró és a Vértesacsa információink szerint ősszel nem saját pályáján fogja lebonyolítani a mérkőzéseket a villámárvíz miatt, ám ez egyelőre nem nyert megerősítést.

Fejér Megye III. Észak Felnőtt, 1. forduló

2020. augusztus 15. 17:00
Tordas II. – Ráckeresztúr

2020. augusztus 16. 17:00
Alcústdoboz – Mány-II.-Csabdi
Vértesacsa – Lovasberény
Újbarok – Dinnyés
Pázmánd – Kajászó

Fejér Megye III. Nyugat Felnőtt

Nyugaton 13 helyett 11 csapat lesz csak, ami két dolognak köszönhető. A Polgárdi listavezetőként vonult kényszerszünetre, és vállalta a feljutást. A Csákberény megszűnt, a létszámgondokkal küzdő települést talán az új, területi kispályás bajnokságban találhatja meg számításait.

Rögtön kettős rangadóval indul a szezon e csoportban, hiszen a rendkívül megerősödő és bajnokaspiránsnak nevezhető Sárkeresztes vív meg a szintén dobogóra pályázó Iszkaszentgyörgy ellen, míg a Söréd a Videoton Baráti Körrel csatázik.

Fejér Megye III. Nyugat Felnőtt, 1. forduló

2020. augusztus 16. 17:00
Sárkeresztes – Iszakszentgyörgy
Magyaralmás – Nádasdladány
Söréd – Videoton Baráti Kör
Kőszárhegy – Csókakő
Sárszentmihály – Jenő

Fejér Megye III. Dél Felnőtt

A Mezőfalva fellépett e csoportból, ami nem meglepetés azok után, hogy vezette a táblázatot. A Mezőszilast év közben kizárták, e település nem is indít már csapatot az új szezonban. Kisapostagon sem pattog majd a labda, megszüntették a felnőtt alakulatot.

Van azonban két új név a listán, a korábban az Iváncsa II-vel fúzionáló Beloiannisz és Besnyő egy időre eltűnt a Fejér megyei foci életből, már ami a felnőtt nagypályás labdarúgást illeti, most azonban újult erővel tértek vissza.

Fejér Megye III. Dél Felnőtt, 1. forduló

2020. augusztus 15. 17:00
Lajoskomárom II. – Rácalmás
Besnyő – Nagylók

2020. augusztus 16. 17:00
Beloiannisz – Sárszentágota
Cece – Nagyvenyim
Kulcs – Dég
Alap – Vajta II.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?