Megye III: Még nem bajnok a Sárszentmihály, ezüstérmes viszont a Velence!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Mutatjuk a játéknap összes eredményét.

Bár az adatbankba még nem került fel minden mérkőzés, mi már tudjuk az összes eredményt.

Az éllovas Sárszentmihály hátrányból fordított Vértesacsán, majd Márkus találatával egyenlített a hazai csapat. Gurdon második góljával ismét előnybe kerültek a mihályiak, Márkus azonban ismét egalizált. Gurdon újabb góljával négy perccel a lefújás előtt 4-3-as előnybe került a Sárszentmihály, a végén még Kaufmann is beköszönt. Ez a küzdelmes győzelem azonban még nem ért aranyat a mihályiaknak, hiszen a Sárkeresztes is győzött. Bánfalviék a dobogóra hajtó Mány II.-Csabdi együttesét fektették két vállra, így az aranyérem sorsa az utolsó játéknapon fog eldőlni.

Az azonban gyakorlatilag eldőlt, hogy a Mány II.-Csabdi lesz a bronzérmes. Történt ugyanis, hogy a Gyúró vereséget szenvedett a Magyaralmástól, s immáron lejátszotta összes mérkőzését, így javítani nem tud sem pontszámán sem gólkülönbségén. A tordasiak legyőzték a Kajászót, így helyet cserélt a két csapat a tabellán, ám egyiküknek sem lehet már esélye a dobogóra.

Matematikailag még van sansza egyébként a Gyúrónak a bronzéremre, ehhez a jelenleg 11 góllal jobb gólkülönbségét kellene a Mány II.-Csabdi csapatának eltékozolnia a hátra levő két mérkőzésén két vereség kíséretében, amire lássuk be, valós esély nincsen.

2022. 06. 05.
Sárkeresztes – Mány II.-Csabdi 4-1
Vértesacsa – Sárszentmihály 3-5
Tordas II. – Kajászó 2-1
Söréd-Bodajk II. – Iszkaszentgyörgy 4-2
Újbarok – Csókakő 1-4
Gyúró – Magyaralmás 2-3

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 29. forduló

Minden lényegi kérdés eldőlt szinte. Szombaton ugyanis a Besnyő meglepetésre legyőzte a vajtai csapatot. A Velence köszönte szépen és élt a lehetőséggel, megverte a Nagylók csapatát és bebiztosította második helyét. A Vajta II. harmadik helyét ugyanakkor nem fenyeti az Alap, amely csak remizett Dinnyésen, de így is biztos negyedik. Mögötte ugyanis egy ponttal az a Sársszentágota áll, amely tizet lőtt Dégen, de jobb helyen már nem végezhet mivel lejátszotta immáron az összes mérkőzését. A hatodik e pillanatban a Besnyő, ám ha a záró fordulóban nyer Cecén akár egyetlen góllal is, akkor több győzelmének közönhetően meg fogja előzni az ágotai csapatot. A hetedik a Ráckeresztúr lesz, amely éppen a Cecét verte hazai pályán, míg a Nagylók a nyolcadik helyen zárt.

Az alsóházban még van több nyitott kérdés is, annyi azonban bizonyos, hogy a Rácalmás a 11., a Dég pedig a 15. helyen fogja zárni a bajnoki pontvadászatot.

2022. 06. 04. 17:00
Lajoskomárom II. – Baracska 10-1
Besnyő – Vajta II. 3-2

2022. 06. 05. 17:00
Dég – Sárszentágota 1-10
Rácalmás – Kulcs 2-0
Dinnyés – Alap 3-3
Nagylók – Velence 1-5
Ráckeresztúr – Cece 3-1

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?