Megye III: Bulihétvégére készülnek mindkét csoportban

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Már minden lényeges kérdés eldőlt, de aligha szeretné bárki is vereséggel zárni a szezont.

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 28. forduló

Északon minden mérkőzést vasárnap rendeznek. A zöldasztalán már eldőlt a bajnoki cím sorsa, így a Sárkeresztes számára nem lesz tétje az Iszkaszentgyörgy elleni mérkőzésnek. Ellenben az iszkaiak egy győzelemmel akár két helyet is javíthatnak, igaz, nincs a saját kezükben a sorsuk.

A harmadik hely sorsa már gyakorlatilag eldőlt, a Mány II.-Csabdi együttese akár ki is kaphat, csak arra kell ügyelnie, hogy ne kapjon ki hat gólnál nagyobb különbséggel. A tordasi csapatnak nyernie kell a Magyaralmás ellen, ha be akarja biztosítani jelenlegi ötödik helyét, ám az almásiak is motiváltak lehetnek, hiszen győzelmük esetén akár két helyet is javíthatnak. A Kajászó a Söréd-Bodajk II. otthonában esélyesként lép pályára, ha nyer, egy helyet javíthat, ha veszít, kettőt bukhat. A Csókakő és a Csákberény csatája a tizenegyedik és a tizenkettedik hely sorsáról dönt, a csókakőieknek egy döntetlen is elég ahhoz, hogy aktuális riválisuk előtt maradjanak egy ponttal.

2022. 06. 12. 15:00
Mány II.-Csabdi – Vértesacsa
Tordas II. – Magyaralmás
Csókakő – Csákberény
Sárkeresztes – Iszkaszentgyörgy
Sárszentmihály – Újbarok
Söréd-Bodajk II. – Kajászó

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 30. forduló

Három mérkőzést már szombaton megrendeznek a csoportban. Az eddig minden hazai mérkőzését megnyerő vajtaiak a Lajoskomárom együttesét fogadják délután háromkor. Délután öttől lesz egy mérkőzés Baracskán és Cecén is, utóbbinak van tétje is: ha nyer a Besnyő a ceceiek ellen, akkor a Sárszentágotát megelőzve az ötödik helyen zárhat.

Vasárnap a már bajnok Beloiannisz hazai pályán veheti át az aranyérmet a Rácalmás elleni mérkőzést követően, feltéve, ha ellenfelük vállalja a játékot. Ugyancsak otthon kerlülhet az ezüst a velencei futballisták nyakába, a tópartiak a biztos hetedik Ráckeresztúrt fogadják. A fix negyedik Alap a fix nyolcadik Nagylókot látja vendégül. A Kulcs és a Dinnyés egymással meccsel, mindkét csapat javíthat egy-egy helyet, feltéve, ha nyer és az előtte álló együttes kikap.

2022. 06. 11. 13:00
Vajta II. – Lajoskomárom II.

2022. 06. 11. 15:00
Baracska – Dég
Cece – Besnyő

2022. 06. 12. 15:00
Velence – Ráckeresztúr
Alap – Nagylók
Kulcs – Dinnyés
Beloiannisz – Rácalmás

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?