Megye III: A Sárszentmihály legyőzte a Sörédet, élre ugrott a Nagyvenyim!

Fejér megye, Fejér Megye III

A Közép csoportban az Iszkaszentgyörgy, délen pedig a Nagyvenyim használta ki riválisai botlását, e két csapat áll mostantól csoportjaik élén. Északon a helyzet változatlan.

Fejér Megye III. Észak Felnőtt, 9. forduló

Az éllovas Bicske II. Pásztor vezérletével simán nyert, a támadó duplázni tudott. Pál kezdte a gólgyártást a Velence meccsén, a tópartiak is hozták a kötelezőt. A Dinnyés ötöt gurított az Alcsútdoboznak, Pintér duplázott. A Tordas II. kétgólos hátrányból fordított Csabdin.

2018. október 14. vasárnap 14:30
Velence II. – Etyek 3-0
Csabdi – Tordas II. 2-4
Újbarok – Bicske II. 0-3
Kajászó – Lovasberény 3-1
Dinnyés – Alcsútdoboz 5-0
Gyúró – Vértesacsa 3-1

Fejér Megye III. Közép Felnőtt, 9. forduló

A Sárszentmihály Néma duplájával alaposan meglepte a Sörédet, a hat sárgával tarkított rangadót be is húzták a mihályiak. Az Iszkaszentgyörgy a várakozásokank megfelelően nagy különbséggel nyert a Jenő ellen, át is vezette a vezetést. Bokor nyitotta a gólok sorát, a mesterlövészi címre hajtó Balla Tamás mellett Nyers és Szakács egyaránt duplával iratkozott fel a gólszerzők listájára. A Videoton Baráti Kör Nagy Kornél vezetésével kiütötte a Csókakőt, Nagy mesternégyesig jutott. A Sárkeresztes szezonbeli negyedik döntetlenjét könyvelhette el, a keresztesi tréner, Bikárdi László volt csapata ellen dirigálta legénységét.

2018. október 14. vasárnap 14:30
Sárszentmihály – Söréd 4-1
Sárkeresztes – Magyaralmás 1-1
Tác-Csősz – Kőszárhegy 0-1
Videoton Baráti Kör – Csókakő 5-0
Iszkaszentgyörgy – Jenő 6-1
Nádasdladány – Csákberény 2-1

Fejér Megye III. Dél Felnőtt, 9. forduló

Az éllovas DUFK és a Kulcs nem bírt egymással. Ezt kihasználva a rendkívül motivált Nagyvenyim hetet vágott az utóbbi időben egyébként feljövőben lévő Rácalmásnak. Az Alap és a Dég hétgólos meccset játszott egymással, az alapiak győzelmükkel átugrották ellenfelüket a tabellán.

2018. október 14. vasárnap 14:30
Lajoskomárom II. – Mezőszilas 1-4
Kulcs – DUFK 0-0
Zichyújfalu – Kisapostag elmaradt
Cece – Nagylók 3-1
Alap – Dég 4-3
Nagyvenyim – Rácalmás 7-1

Címlapfotó: 2060.blog.hu

Vélemény, hozzászólás?