Megye III: A Magyaralmás élre tört, rangadót nyertek a szabadegyházaiak

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Bombameglepetésekből nem volt hiány: nem szerzett pontot a Mór és a Rácalmás csapata sem.

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 10. forduló

A csoport szuperrangadóján az éllovas móriak és a harmadik tordasiakat fogadták. Meglepetésre a vendégek diadalmaskodtak, pedig a móriak Farkas duplájával kétgólos előnyre tettek szert. A tordasiak huszáros hajrával fordítottak, a győztes gólt Fialovszky a 90. percben vitte be.

Miután a piros-feketék nem nyertek, visszavették a vezető helyet a sokáig élen álló magyaralmásiak. A csapat 15 év után lett őszi bajnok azzal, hogy legyőzte a Pázmánd együttesét Tóth mesterhármasával. A negyedik helyen a Gyúró telelhet, amely a Csákberény csapatát fektette két vállra. Zsinórban hatodik meccsét nyerte meg a Kajászó, amely Bolla duplájával fordított a Vértesacsa ellen. 

Gólgazdag mérkőzésen nyert az Iszkaszentgyörgy, Balla és Holósi is duplázott a Söréd-Bodajk II. ellen. A Csókakő a Baracska ellen a duplázó Virág vezérletével szerezte meg a három pontot.

A Dinnyés és az Újbarok leleményes volt, és már korábban letudta a maga meccsét, a 9 gólos találkozón Tilmannék diadalmaskodtak.

2022. november 20. vasárnap 13:00
Mór II. – Tordas II. 2-3
Iszkaszentgyörgy – Söréd-Bodajk II. 5-3
Csókakő – Baracska 4-2
Kajászó – Vértesacsa 2-1
Gyúró – Csákberény 2-1
Magyaralmás – Pázmánd 3-0

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 10. forduló

Szombaton a négy meccse veretlen Lajoskomárom fogadta a négy meccses győzelmi szériában lévő Vajtát. A két csapat közül az utóbbi sorozata folytatódott: a vajtaiak Tóth büntetőjével múlták felül a hazaiakat. A Lajoskomárom a 27. perctől emberhátrányban futballozott, elszántan próbálkozott, de csak egy érvénytelen gólig jutott.

Vasárnap izgalmas összecsapást rendeztek Szabadegyházán, zsinórban hatodszor nyert a helyi csapat. Aranyék a második Rácalmást győzték le. A duplázó Szekeres vezérletével nyert a Nagylók, amely így a negyedik helyen telelhet.

A szezon elején még bajnokesélyesnek tűnő Alap leeresztett a szezon második felére, zsinórban ötödik vereségét szenvedte el a csapat, ezúttal a meccset emberhátrányban befejező dégiek páholták el őket. 7 gólos meccsen diadalmaskodott a Cece a Ráckeresztúr ellen, pedig Klazerék a 72. percben előbb ember-, majd gólhátrányba kerültek, mégis meg tudták fordítani a meccset.

Az őszi bajnok Besnyő játék nélkül megkapta a pontokat, miután a Sárszentágota jelezte: nem áll ki a mérkőzésre.

2022. november 19. szombat 13:00
Lajoskomárom II. – Vajta 0-1

2022. november 20. vasárnap 13:00
Nagylók – Kőszárhegy 3-0
Szabadegyháza-Sárosd II. – Rácalmás 2-1
Cece – Ráckeresztúr 4-3
Dég – Alap 3-2

Nyitókép: Magyaralmás SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?