Megye II: A Vál és a Mezőfalva telel az élen

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A váliak nem egészen úgy zárták a szezont, ahogy szerették volna, a nagykarácsonyiak viszont igen.

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 10. forduló

A listavezető és eddig veretlen Vál a harmadik helyen álló Bakonycsernye ellen játszott csúcsderbit. A váliak őszi elsőségét semmi sem fenyegette, végül közönségszórakoztató, gólgazdag meccsen remizett egymással a két csapat. A csernyeiek az utolsó 20 percet emberhátrányban játszották le, ekkor egyenlítettek a váliak Magyar révén.

A felcsútiak három pontra faragták hátrányukat, miután 5 góllal felülmúlták a Velencét. Nagy egymaga négyszer volt eredményes. A Pátka töltheti a képzeletbeli dobogó harmadik fokán a telet, miután a piros-feketék minimális különbséggel, de legyőzték a címvédő Herceghalom együttesét. A négy meccses veretlenségi szériáját ötre duzzasztotta az Etyek, amely elpáholta a Videoton Baráti Kör együttesét. Érdemes még megemlíteni, hogy a pákozdi Téglási mesternécsest szerzett a Sárkeresztes ellen.

2022. november 20. vasárnap 13:00
Sárkeresztes – Pákozd 1-6 (0-3)
Puskás Akadémia III. – Velence 5-0 (2-0)
Szár – Sárszentmihály 4-4 (2-2)
Vál – Bakonycsernye 3-3 (1-1)
Pátka – Herceghalom 2-1 (1-0)
Fehérvárcsurgó – Mány II.-Csabdi 2-1 (0-1)
Etyek – Videoton Baráti Kör 3-0 (3-0)

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 10. forduló

A Mezőfalva rendkívül magabiztos sikert aratott a Káloz otthonában, így megérdemelten tölti hárompontos előnnyel az élen a telet. A csoport rangadóját a Nagykarácsony nyerte Éliás találatával Baracson, így a Nagykarácsony felkapaszkodott a második helyre.

Ehhez kellett az is, hogy a Kisláng ne nyerjen Adonyban.  Mint azt a beharangózóban jeleztük, nem volt ez olyan váratlan, hiszen Boldoczki Sándor csapata szeptember eleje óta nem kapott ki hazai pályán. Sőt, az Adony végül Bognár góljával nyerni is tudott, a kislángiak így kénytelenek a harmadik helyről várni a folytatást.

A Polgárdi a vártnál szorosabb meccsen de nyerni tudott az Aba ellen, és ott van a közvetlen élmezőny mögött. Az Előszállás szép sikerrel zárta az őszt, amely a duplázó Czifra vezérletével 5-1-re diadalmaskodott a sereghajtó Nagyvenyim ellen. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a venyimiek a második félidőben emberhátrányban futballoztak.

A Beloiannisz játék nélkül kapta meg a három pontot, mivel a Szabadbattyán – zsinórban másodszor – nem állt ki a soros bajnoki mérkőzésére.

2022. november 19. szombat 13:00
Beloiannisz – Szabadbattyán 3-0

2022. november 20. vasárnap 13:00
Baracs – Nagykarácsony 0-1
Adony – Kisláng 1-0
Aba Sárvíz – Polgárdi 2-1
Előszállás – Nagyvenyim 5-1
Káloz – Mezőfalva 0-3

Nyitókép: Mezőfalvi Medosz SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?