Megye II: Rangadót nyert a Mezőfalva, 8-at vágott a Csernye

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Potyogtak a gólok a megye kettőben.

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 18. forduló

A táblázatot vezető felcsútiak a címvédő Herceghalom otthonába látogattak vasárnap. A felcsútiak már az ötödik percben vezettek és meg is nyerték a találkozót. A Vál hazai pályán fogadta a Szárt. A váliak a hatodik percben kerültek előnybe, amit a második félidő derekán megdupláztak és megszakították a száriak hat meccse tartó veretlenségét.

A Bakonycsernye a sereghajtó Mány II.-Csabdi otthonában gólparádét rendezett a várakozásoknak megfelelően, Fojtyik Máté és Fodor Krisztián is duplázott. A Pátka már a negyedik percben kétgólos előnyre tett szert a Pákozd ellen Lázár Márk gólérzékenységének köszönhetően, a pátkai játékos végül mesterhármasig jutott a 10 gólt hozó találkozón.

2023. 04. 02. vasárnap 16:30
Etyek – Velence 0-2 (0-0)
Fehérvárcsurgó – Sárkeresztes 1-0 (0-0)
Herceghalom – Puskás Akadémia III. 0-2 (0-1)
Vál – Szár 2-0 (1-0)
Mány II.-Csabdi – Bakonycsernye 1-8 (1-3)
Pátka – Pákozd 6-4 (3-1)
Videoton Baráti Kör – Sárszentmihály 3-1 (0-0)

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 18. forduló

Az éllovas Mezőfalva azzal a Kislánggal meccselt, amely remekül kezdte az őszt, mostanra azonban komoly hátrányba került. A piros-fehérek a papírformának megfelelően nyertek is, miután Balázs Sándor góljával már a 4. percben előnybe kerültek és a félidő hajrájában Villám Balázs találatával megduplázták előnyüket. Nyert a másik bajnokaspiráns, a Nagykarácsony is, amely a duplázó Kovács Roland vezérletével verte a Káloz együttesét. A káloziak az utolsó húsz percben emberhátrányban voltak egy kiállítás miatt, de kihúzták újabb kapott gól nélkül.

A Baracs a vártnál szorosabb meccsen győzedelmeskedett Abán, a Polgárdi viszont a papírformának megfelelően elpáholta a Szabadbattyánt.

2023. 04. 02. vasárnap 16:30
Mezőfalva – Kisláng 2-0 (2-0)
Káloz – Nagykarácsony 1-3 (0-1)
Előszállás – Beloiannisz 1-2 (1-1)
Aba Sárvíz – Baracs 0-2 (0-1)
Nagyvenyim – Seregélyes 1-3 (1-3)
Polgárdi – Szabadbattyán 4-1 (3-1)

Nyitókép: Mezőfalvi Medosz SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?