Megye II: 17 gól esett Csóron, őszi első a Vajta!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ember még nem látott olyat, amit a Csór és a Herceghalom ütközete hozott. Délen drámai fordulat után dőlt el az őszi elsőség kérdése.

Fejér Megye II. Észak Felnőtt, 15. forduló

Ami Csóron történt, az távolról sem nevezhető szokványosnak egy Megye II-es mérkőzésen. 17 gólt hozott a középmezőnybeli csapatok csatája, kiütéssel nyert a Herceghalom. Novák mesternégyest, Odrobina mesterhármast jegyzett a találkozón.

Az éllovas Velence parádézott Csurgón, Gulyás, Baloni, Kovács és Béres is duplázott. Üldözője, a Bodajk azonban a remek formában lévő Kápolnásnyék otthonában elvérzett, mert bár vezetett, a nyékiek megnyomták a második félidő közepét, és megfordították a meccset. Kilenc pontos előnnyel várhatja így a Velence a tavaszi folytatást, mondhatni el is dőlt a bajnoki cím sorsa.

A dobogó harmadik fokára a hetek óta parádézó Bakonycsernye lopakodott fel, miután zsinórban harodik meccsét is megnyerte a bányász. Vachtler két büntetőt is értékesített, e mellett egy akció gólt is szerzett. A felcsútiaktól Gajdos a kiállítás sorsára jutott a hosszabbításban.

Nagy a tülekedés a csernyeiek mögött, négy csapat is ott toporog mögöttük hasonló mérleggel. Az a Pusztavám várja a folytatást a negyedik elyről, amely nem bírt az éledező Mór II együttesével. Az ötödik helyre a Vál futott be, mely magabiztosan nyerte a mérkőzést 10 emberrel befejező Pátka ellen. A Szár is lőtávolban van a dobogótól, miután a kényszerpihenőktől súlytott mányiak ellen begyűjtötte Lacza Albert csapata a három pontot.

Végül egy érdekesség az alsóházból: a Pázmánd sokáig úgy tűnt, pontot foghat Pákozdon, ám a kiesésre esélyes csapatok csatáját végül egy 91. percben szerzett góllal a Pákozd nyerte.

2018. november 25. vasárnap 13:00
Csór – Herceghalom 5-12 (1-5)
Fehérvárcsurgó – Velence 1-9 (1-4)
Kápolnásnyék – Bodajk 3-2 (0-0)
Puskás Akadémia FC III. – Bakonycsernye 2-4 (0-2)
Kiállítva: Gajdos (93., Puskás Akadémia FC III.)
Mór II. – Pusztavám 1-1 (0-0)
Vál – Pátka 3-0 (1-0)
Kiállítva: Füleki (81., Pátka)
Mány – Szár 1-3 (0-0)
Kiállítva: Orbán (85., Szár)
Pákozd – Pázmánd 1-0 (0-0)

Fejér Megye II. Dél Felnőtt, 15. forduló

A Vajta hátrányba került hazai pályán az újonc Szabadbattyán ellen, ám a hajrában Szabó kétszer villant, ezzel a hely szurkolók örömére megfordította a létfontosságú mérkőzést. Ezúttal a Perkáta sem brillírozott, ám ha minimális különbséggel is, de győzött Besnyőn, ugyancsak egy hajrában szerzett találattal. A Szabadegyháza nem bírt a Kálozzal, így hatpontos hátrányba került a két bajnokaspiránshoz képest.

Az LMSK a papírformának megfelelően legyőzte az Előszállást, így remek helyzetből térhet pihenőre. Nagy küzdelemben Réti vezérletével tartotta otthon a pontokat az Aba, mely így a hatodik helyet csípte meg. A Sárbogárd II. az Adony, a Ráckeresztúr pedig a Pusztaszabolcs legyőzésével biztosította felsőházi tagságát – Bendák triplázott a keresztúriak színeiben.

A Seregélyes nagy különbségű győzelmével tovább növelte a pontkülönbséget a középmezőny és a tabella hátsó régiója között. Egyelőre az Adony és a Sárszentágota áll kieső helyen, de a Nagykarácsony, az Előszállás és meglepetésre a Pusztaszabolcs helyzete sem megnyugtató.

2018. november 25. vasárnap 13:00
Vajta – Szabadbattyán 2-1 (0-1)
Besnyő-Iváncsa II. – Perkáta 0-1 (0-0)
Káloz – Szabadegyháza 0-0
LMSK – Előszállás 3-1 (1-1)
Aba Sárvíz – Sárszentágota 3-2 (1-0)
Sárbogárd II. – Adony 2-1 (2-0)
Ráckeresztúr – Pusztaszabolcs 3-1 (0-0)
Seregélyes – Nagykarácsony 8-1 (5-0)
Kiállítva: Huszár, Kisari (Mindkettő 78., Nagykarácsony)

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?