Június 1-jén temetik Klárik Imrét

Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A DLSZ fegyelmi bizottságának tagját, Klárik Imrét június 1-jén pénteken 11:30-tól kísérik utolsó útjára Dunaújvárosban.

“Hol vagy Imi?

Klárik Imre elment…
Persze mi tudjuk, hogy ez nem lehet igaz, Imi nem hagy itt minket.

Érezzük, tudjuk, hogy itt van köztünk. Mert itt a helye, ebben a csapatban.
Itt van valahol, biztos elment a Dunára horgászni talán. Fog nekünk egy szép pontyot, majd megkérdezi kinek adhatja oda? Mert Ő mindenét odaadná.

De lehet éppen vezet egy meccset valahol, épp szól egy játékosnak: Spori, kérem vigyázzanak egymásra! Mert Ő mindenkiért aggódig.
De lehet épp egy fegyelmi tárgyaláson kéri a fegyelmi bizottság többi tagját: Ne adjunk neki olyan szigorú büntetést! Biztos nem volt szándékos amit tett! Mert Ő mindíg jószívű.

Hisz Imi Itt van köztünk akkor is ha főzni kell ( mert nála jobb bogrács szakértője nincs a megyének), itt van akkor is ha segíteni kell, és köztünk van akkor is ha csak egy jó szóra, egy tréfára vágyunk.
Nem tudjuk Imi épp merre jársz, de hogy mosolyogsz az nem kétséges.
Sportbarát, játékvezető, a DLSZ fegyelmi bizottságának tagja, egy igaz EMBER, valahol itt van köztünk, és itt is marad! A szívünkben, a lelkünkben.

Mert Imi nem hagy itt minket…”

Kérünk Benneteket, hogy utolsó útjára kisérjük el!

A temetés 2018. június 1. pénteken 11.30 órakor lesz a dunaújvárosi Temetőben. Természetesen a Szövestég a koszorút a helyszínre szállíttatja!

Köszönettel: Kalácska András elnök

Forrás: DLSZ

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?