A Mór a Megye I. osztály új éllovasa!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Mór legyőzte a Mezőfalvát a szerdai pótnapon. Kálozon sokkoló eredmény született, Orbán döntött Pákozdon!

Május 30-án több meccset is pótoltak a Megyei I. és II. osztályban, amit a tavasz eleji zord időjárás miatt nem tudtak akkor megrendezni.

Fejér Megye I. Felnőtt

A Megye I-ben a bajnoki cím szempontjából kiemelkedően fontos meccset játszott a Mór Mezőfalván. Mayer már a hetedik percben betalált, és pontosan az az eredmény született, melyet esélylatolgatónkban megtippeltünk.

A 14. fordulóból pótolt mérkőzésen
Mezőfalva – Mór 0-3 (0-2)
Mezőfalva, vezette: Závotka Csongor
Gól: Mayer (7.), Klémán (44.), Osgyán (48.)

A Móri SE karnyújtásnyira a bajnoki címtől - fotó: Zelovits Gábor

A másik megye egyes találkozón Csányi triplázott, a Tordas pedig kitömte az Enyinget. Utóbbi gárdának mégis van esélye, hogy a zárónapon elmozduljon az utolsó helyről. A tordasiak biztosan a kilencedik helyen zárják a pontvadászatot.

A 15. fordulóból pótolt mérkőzésen
Tordas – Enying 7-2 (4-1)
Tordas, vezette: Winklár Péter
Gól: Pongrácz (7.), Barbai (25.), Csányi (27., 44., 69.), Balassa (52.), Szabó T. (72.) illetve: D’Urso (31.), Gergye (64.)

 

Fejér Megye II. Észak Felnőtt

Orbán döntötte el a három pont sorsát – mint utóbb kiderült – a 17. percben szerzett találat számított győzelmet érőnek az amúgy kiütéses pákozdi sikert hozó Pákozd-Pázmánd találkozón.

19. fordulóból pótolt mérkőzésen
Pákozd – Pázmánd 10-1 (6-0)
Gól: Galambos (6., 45.), Orbán (17., 55.), Csík (30,), László (39., 72., 77.), Géri (90.) illetve: Mucska (65.)

Fejér Megye II. Dél Felnőtt

A Káloz értékes pontokat gyűjthetett volna be hazai pályán a Nagykarácsony ellen, ám a vendégek Fekete hajrában lőtt góljával elorozhatják a három pontot.

Nem kell azonban lemondani a bronézremről a káloziaknak, hiszen három olyan csapat áll előttük, akiknek reális sansza van arra, hogy vereséggel zárják a szezont – ez esetben pedig a Káloz lesz a bronzérmes. Az utolsó játéknapon a pillanatnyilag harmadik az élet-halál harcra készülő LMSK otthonába látogat a Besnyő-Iváncsa II., ahol bármi megtörténhet. A Seregélyes II. alighanem pont nélkül távozik majd Kislángról, és van egy olyan gyanúnk, hogy ez a sors vár a Pusztaszabolcsra is, ahol a Vajta egy fesztivál keretein belül rendezne futballünnepet, saját közönsége megelégedésére.

A 17. fordulóból pótolt mérkőzésen:
Káloz – Nagykarácsony 0-1 (0-0)
Káloz, vezette: Czagány Zoltán
Gól: Fekete (83.)

A Pusztaszabolcs mozgósította energiatartalékait a szezon legvégére, és kiütötte az egész bajnokság során gyengélkedő Abát. Páhi nyitotta a gólok sorát, aki később még egy alkalommal betalált.

A 19. fordulóból pótolt mérkőzésen:
Pusztaszabolcs – Aba 6-1 (3-0)

Pusztaszabolcs, vezette: Becséri Gergely
Gól: Páhi (8., 58.), Balogh Z. (27.), Mágocs (39.), Györök (47.), Bakos (84.) illetve: Garamvölgyi (65.)

A Kisláng-Adony találkozót nem játszották le, az adonyiak előre jelezték, hogy nem fognak megjelenni az összecsapás színhelyén. Úgy látszik, az adonyiak biztosak benne, hogy a zárófordulóban a Rácalmás ellen kiharcolják a biztos bennmaradást.

Fotó: Zelovits Gábor

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?