Meglepte a Dunaföldvár a Bicskét!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Tolna megye I. osztályának ötödik helyezettjét látta vendégül a Bicske edzőmérkőzés keretein belül, a találkozó meglepő végeredménnyel zárult.

A Bicske tudósítója így fogalmazott:

“Masszív, szervezett ellenfél benyomását keltette a szombaton délelőtt edzőmérkőzésre Bicskére érkező Dunaföldvár labdarúgó csapata, amely a Tolna megyei I. osztályú pontvadászat ötödik helyén várja a tavaszt. Móri Tamás gárdája a sok sérülés és betegség miatt ezúttal a Marton – Solt, Burucz, Máj, Köntös – Tornyai, Bencze, Molnár, Cserkuti (Facskó) – Peinlich Sz., Dombai összetételben lépett pályára és az I. félidő jelentős részében dominált is, több ígéretes helyzetet elpuskázva. A hidegzuhany a 44. percben érkezett, amikor hazai labdavesztés után Kiss Patrik egy beadást 2 méterről bólintott a hálóba (0-1).

Bicske - Dunaföldvár

A második játékrészben gyorsan eldőlt a találkozó: a 49. percben Kiss Patrik egy kipattanót 16 méterről vágott be (0-2), majd 4 perccel később Fehér Mihály kapott bele ügyesen egy szöglet utáni fejesbe (0-3). A mérkőzés hátralévő szakasza kiegyenlített mezőnyjátékkal telt, a vendégek megelégedtek a biztos győzelemmel, a BTC pedig az enervált védőmunkát követően már nem volt képes a megújulásra. Szemmel láthatóan fel kell frissülni a közelgő idénynyitóra, a legközelebbi edzőmérkőzés február 24-én szombaton 12.00 órakor lesz a Csabdi SE ellen, a 10.00 órakor kezdődő Bicskei TC-Felcsút U19 bajnoki mérkőzés után.”

Bicske - Dunaföldvár

Forrás: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?