Alba Liga: Meglepetések hete, botlott a Masterplast, a Szfinx és a Kutyaütők is!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az Alba Liga Alap A csoportja összerázódott, miután a Szfinx Autósiskola meglepetésre pontokat vesztett. A Ság-Építő 14-et lőtt, de így is nehéz helyzetben. A Rájátszásban kétpontos előnyre tett szert a Sárépszer Kft.

Alba Liga – alap A csoport, 15. forduló

A Szfinx Autósiskola csak döntetlent ért el az Est Nec Urdel ellen, 6-6 lett a mérkőzés végeredménye. Ezt kihasználta az Expanzió-Blackhill, mely újabb győzelmével továbbra is ott van a bajnokesélyesek között. A vesztett pontok tekintetében azonban a Fortuna FC áll a legjobban, mely ugyan a harmadik, de egy meccsel kevesebb áll a neve mellett, mint fő riválisainak.

Alba Liga A csoport
Az Expanzió-Blackhill újabb győzelmet aratott – fotó: Bikárdi László

A Győztes Gólig és a Renegate AC hatpontos rangadója döntetlennel zárult. A Rolomester.hu második győzelmét a sereghajtó, továbbra is nulla pontos Öreg SAM ellen könyvelhette el.

Fehrer Hungária – Expanzió-Blackhill 3-5
Est Nec Urdel – Szfinx Autósiskola 6-6
Győztes Gólig – Renegate AC 2-2
Rolomester.hu – Öreg SAM 5-3

albaa

Alba Liga – alap B csoport, 15. forduló

A papírformának megfelelően legyőzte a New Dream Team a Silver-Plan Kft. csapatát. A Kontrák is hozta a kötelezőt a Triád FC ellen, ugyancsak minimális különbséggel.

Az Extrem meglepetésre legyőzte az aranyra is esélyes Kutyaütőket, akik így vélhetően kénytelenek lesznek búcsút inteni a bajnoki címről szőtt álmaiknak.

A sereghajtó Spiki bravúrt ért el a Városgondnokság SE gárdája ellen, és megcsípett egy pontot az izgalmas találkozón.

New Dream Team – Silver-Plan Kft. 2-1
Triád FC – Kontrák 2-3
Extrem – Kutyaütők 2-1
Spiki – Városgondnokság SE 3-3

albab

Alba Liga – alap C csoport, 15. forduló

A B-Team és az Öreghegy csatája 15 gólt hozott, Rózsa Csaba István egymaga négyszer volt eredményes, ám ez is kevés volt a pontszerzéshez.

A Fehérvár Junior és az Alba-Csavar csatáján is gólfiesztát láthatott a publikum. Borbély Tibor a félpályán túlról nyitotta meg a gólok sorát az első percben, ám öt perccel később már átvették a vezetést a narancsmezesek, melyet nem is engedtek ki kezeik közül. Tresó Dávid elemében volt, ötször villant.

A lenagyobb rangadót a Mástészta és a Denso játszotta, elméletben mindkét gárda dobogós reményekkel várta a derbit. Az első félidő végén az ifjú tehetség, Lengyel Máté kilőtte a hosszú alsót, így a Mástészta vezetett. A hajrát megnyomta a Denso, melynek eredményeként fordítani tudott.

A legutóbb botló SÁG Építő a Blue Death ellen parádézott, 14-et számolt a bajnoki címre áhítozó csapat a sereghajtóra, akik két rúgott góllal jelenlétüket igazolták.

Ság Építő
A bordómezes Ság Építő visszatért a győzelem útjára

Az FC Csel-Szi szabadnapos volt, így visszacsúszott a dobogó második fokára, ám két meccsel kevesebbet játszott az éllovas B-Teamnél.

B-Team – Öreghegy FC 9-6
Fehérvár Junior – Alba-Csavar 7-4
Mástészta – Denso 1-3
Blue Death – Ság Építő 2-14

albac

Alba Liga Kiemelt Rájátszás 4. forduló

A Sárépszer nagy különbséggel verte az FC Szépluck csapatát, melynek egyelőre úgy tűnik, nagy falat az elitligában való szereplés. A Four-Trans bravúrral pontot szerzett a Masterplast ellen, így kétpontos hátrányba kerültek Sowunmiék a Sárépszerrel szemben.

A Bádogos-Greco Petrol és a Homeopátia mérkőzés eredménye lapzártánkig nem érkezett meg.

Sárépszer Kft. – FC Szépluck 9-3
Four-Trans – Masterplast 3-3
Bádogos-Greco Petrol – Homeopátia

albar

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?