Meglepte a Sárbogárd a Bicskét!

Fejér megye, Fejér Megye I

Feketelevessel kínálta vendégét a Sárbogárd. Vukmir csapata későn kapcsolt, így oda a kék-sárgák hibátlan mérlege.

A Bicske tudósítója így fogalmazott:

“Immáron a továbbra is 100 %-os Mór a fejér megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság legfőbb esélyese, miután szombaton váratlan sárbogárdi vereségével a Bicskei TC átadta a múltnak 12 mérkőzésből álló győzelmi sorozatát, amely 2018. április 29. óta tartott. A kitűnően előkészített sárszentmiklósi gyepre ezúttal a Peinlich D. 5 – Solt 6, Sötét 6, Burucz 0, Veres 6 – Katona 5, Molnár 5, Varga 6 – Rigó 5, Móri 5, Peinlich Sz. 5 összetételben futottak ki a vendégek, csereként Klinger 6 (25.p. Burucz helyett), Dombai 6 (56.p. Móri helyett), Harangozó 5 (58.p. Katona helyett) és Pump 0 (78.p. Peinlich Sz. helyett) kapott lehetőséget. Folytatáshoz kattints!

Az egész mérkőzésen döcögött a bicskei támadójáték, amely a második félidőre döbbenetes módon visszaesett és tanácstalanná vált, időnként hitüket vesztett csapatra emlékeztettek a fiúk. Némi frissülést csak a cserék hoztak, de már nem maradt elegendő idő az egyenlítésre sem. Ahogy lenni szokott, a hazaiak belelkesedtek és óriásit küzdve végül megérdemelten tartották otthon a 3 bajnoki pontot.

Az 55. percben oldalról beívelt szabadrúgás után az ötösön üresen álló Luczek számára nem okozott gondot a jobb alsó sarokba fejelni (1-0). A 77. percben az oldalvonalról beadni szándékozó Szalai labdája lecsúszott és a rosszul helyezkedő, késve reagáló Peinlich D. felett a jobb felső sarokba hullott (2-0). Kár volt ezért a gólért, mert a múlt héten kétszer is betliző fiatal hálóőr eddig a pillanatig egész jól helytállt a találkozón, többször is magabiztosan hárította a sárbogárdi próbálkozásokat. A 80. percben a csereként beállt Dombai hozta helyzetbe a jobb oldalon Vargát, aki 6 méterről a kapu bal oldalába lőtt (2-1).

A hátralévő időt már kihúzta a Sárbogárd és talán a bajnokság eddigi legnagyobb meglepetését okozva győzött. Vigasztalódhatnának talán azzal a szurkolók, hogy ugyanezen a napon a szintén favorit Bayern München és a Real Madrid is kikapott, illetve a Fradi sem tudott nyerni hazai pályán, de összességében jókora csalódás volt a bajnokesélyes játéka. A csorba kiköszörülésére jövő vasárnap nyílik lehetőség 14.30-tól, amikor a fiatal erőkből álló Martonvásár érkezik Bicskére.”

Sárbogárd - Bicske

Sárbogárd – Bicske 2-1 (0-0)
Sárbogárd, vezette: Kerkuska Miklós

Sárbogárd: Matócza – Laták, Kindl, Luczek (Gráczer B. 68.), Bezerédi (Gulyás-Kovács 94.), Gráczer G., Oláh, Németh, Szalai (Gál 83.), Lajtos, Kállai (Gyurizcza). Vezetőedző: Pajor László
Bicske: Peinlich – Sötét, Veres, Katona (Harangozó 58.), Peinlich (Pump 78.), Solt, Molnár, Burucz (Kunger 25.), Rigó, Varga, Móri (Dombai). Vezetőedző: Dragan Vukmir

Gól: Luczek (55.), Szalai (77.) illetve: Varga Z. (80.)

Forrás és fotók: 2060.blog.hu

Vélemény, hozzászólás?