Meglepte a Csurgó a Velencét!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Keller duplával segítette csapatát a bombameglepetéshez.

A Fehérvárcsurgó trénere így írt:

“Őszi melegben, közepesen erős szélben játszottuk következő mérkőzésünket, az esélytelenek nyugalmával. Keller annyira nyugodt volt, hogy labdát szerzett 18 méteren, majd a kapust is kicselezte, és éles szögből az üres kapuba passzolta a labdát, az 5. percben 1-0.

5 perccel később Varga érezett remekül egy szögletre, és máris 2 gól az előny, de 80 perc még hátravolt. A végig veszélyesen játszó Mágocs a 19. percben egy blokkolt lövés lepattanóját vágta be, és ismét meleg lett a meccs, a vendégek ebben a periódusban jobbak voltak.

Aztán lassan magunkhoz tértünk, Baksa indította sokadszor remekül Kellert, akit felvágtak, büntető, Baksa szokás szerint higgadtan helyezett a hálóba, a 40. percben 3-1.

A második félidőre mi jöttünk ki élesebben, az 50. percben Keller tört be a bal oldalon, majd 14 méterről kilőtte a jobb alsót, ezzel érezhetően eldőlt. A vendégek próbálkoztak, mi stabilak voltunk, a végén Mágocs váltott gólra egy büntetőt, de emiatt legfeljebb Rapali volt mérges, mert beleért a lövésbe, hárítania azonban nem sikerült.

Meglepett a csapatom, végre egyszer kellemesen. A sok hiányzónk ellenére nagyon egységesek voltunk, akik ma lehetőséget kaptak, egytől egyig bizonyították, hogy lehet rájuk számítani.”

Fehérvárcsurgó – Velence II. 4-2 (3-1)
Fehérvárcsurgó, vezette: Cérna János

Fehérvárcsurgó: Rapali – Nagy B., Veres, Kardos, Boros, Varga L. (Kardos), Bernáth (Guti G.), Czira (Torma), Baksa, Keller, Guti M.
Velence II.: Hajdú – Felde (Melczer), Kovács S. (Bakonyi), Kovács A. (Szekcsa), Balogh, Baranyai, Pál (Horváth F.), Peszeki, Mágocs, Elek, Tóth Sz. (Kocsis V. G.)

Gól: Keller (5., 50.), Varga L. (10.), Baksa (40.) illetve: Mágocs (19., 91., a második 11-es)

Forrás: Fehérvárcsurgói Sportegyesület (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?