Meglepő eredménnyel zárta a szezont a Csór

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Katona István góllal búcsúzott csapatától.

A Csór tudósítója így írt:

“A megyei II-es bajnokság 15. fordulójára került sor a múlt hétvégén. A szezon zárására, egyben egy nagyon értékes ember búcsúmérkőzésére gyülekeztek a szurkolók. Katona István, mindenki Pityuja utoljára öltötte magára a csóri mezt. A maival együtt 120 mérkőzést ajándékozott nekünk. Szimpatikus, szeretetre méltó figurát ismerhettünk meg benne, aki 44-szer szomorította góljaival az ellenfeleket. További gazdag tekesikereket kívánunk neked és ezer hála!

Csapatunk ebben az összeállításban kezdett: Kalapács – Bogdány, Báles, Potornai, Kásler Barnabás – Zs. Nagy Norbert, Pécsi (Lehota 67.p), László, Zs. Nagy Balázs – Katona (Tolnai 14.p) Budai (Kásler 74.p)

Már az első percben helyzetbe kerültünk. Budai lövése az alsó sarok mellett ment mellé. A 9. percben Budai lőtt kapufát, amire remek érzékkel érkezett Katona és a kapuba fejelt, 1-0. Micsoda búcsú. Fergeteges tapsvihar közepette a 14. percben Katona elhagyta a pályát. A 12. percben Zs. Nagy Balázs lőtt kapufát. A 18. percben László tette ugyanezt. Jól indítottuk a mérkőzést, azonban ezután teljesen érthetetlenül leblokkoltunk. A vendégek a 19. percben egyenlíthettek volna, de Kalapács bravúrral védett. Egészen a 36. percig nem történt említésre méltó esemény. Akkor Budai húzott befelé a bal szélről, lövésébe a vendégek védője kézzel ért bele a 16-oson belül. A jogos 11-est Budai végezte el, de a szári kapus szépen védett. A 38. percben vendég pontrúgás után a középre lőtt labdát két szári játékos is elvétette, így nagy helyzet maradt kihasználatlanul. A 40. percben már Kalapácsnak kellett tisztáznia. Két perccel később újabb Kalapács bravúr kellett ahhoz, hogy előnnyel mehessünk a félidőre. Sajnos, azt kell, hogy mondjam, a csapatban nem látszott (főleg a játékrész második felében) a korábban megszokott tűz.

Az 55. percben László – Zs. Nagy Balázs – László összjáték után László Norbi ziccert hibázott. Az 58. percben aztán már nem volt pardon. Vendég helyzet indult a bal oldalon, a középre lőtt labdájukra Hoszpodár érkezett pontosan, 1-1. A 68. percben a szári középpályáról íveltek előre egy pontrúgást. A labda felpattant Kalapács előtt, Hoszpodár pedig magasabbra ugrott a kapusunknál, 1-2. 5 perccel később pedig eldőlt a mérkőzés. Ismét előre vágtak egy labdát a szári védők, amit Hoszpodár vett le jól, megforgatta Potornait, majd a kapussal szembe maradva nem hibázott, 1-3. Mesterhármas!

A maradék időben már nem volt igazából foci. Próbáltunk támadást vezetni, de a mély talajon ez nehezen ment a masszívan eredményt tartó száriak ellen. Kellemetlen szezonzárás, de ez is benne volt a pakliban. Mi volt a kulcs? A pálya talaja? A kimaradt 11-es? Kaufmann hiánya? Nem volt tűz a srácokban?
Vereséget szenvedtünk. Igazából innentől fogva a többi a játékosokra és az edzőre tartozik. Annyi szép percet kaptunk tőletek a szezonban, hogy a mai vereség sem tántorítja el a szurkolókat attól, hogy tavasszal a Bakonycsernye ellen újra ott legyenek a lelátókon. Fel a fejjel, most a regenerálódás ideje jön. A szezont az 5. helyen zártuk. De szép tavasz vár ránk!”

Csór Truck – Szár 1–3 (1–0)
Csór, vezette: Rózsa Ádám

Csór: Kalapács Á. – Zs. Nagy B., Zs. Nagy N., Pécsi (Lehota), Katona (Tolnai), Budai (Kásler Bence), Potornai, Kásler Barnabás, Bogdány, László, Báles. Vezetőedző: Pécsi László
Szár: Szabó D. – Sashegyi, Orbán Dániel, Fenyvesi Sz., Fenyvesi V., Hoszpodár, Nyári (Orbán Dominik), Tóth B. (Tóvári), Sátori, Horváth B. (Metláger), Juhász A. Vezetőedző: Lacza Albert

Gól: Katona (10.) illetve: Hoszpodár (57., 68., 72.).

Forrás: A csóri labdarúgás története (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?