Meglepetés: Legyőzte a Kisláng a Főnix csapatát!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A mindössze hat 19 év fölötti játékossal felálló Főnix ellen vert állásból fordított a Kisláng Juhász vezérletével.

A Kisláng tudósítója így írt:

“Kellemetlen szeles, és az egész napos esőzésnek köszönhetően csúszós pályán mérkőzött meg Felnőtt csapatunk az 5. helyen álló Főnix ellen.

A találkozót inkább a vendég együttes kezdte jobban, hiszen nagyon korán az első komolyabb támadásoktól, miután a hazaiak kapusa elszámolta magát megszerezték a vezetést Fodor jóvoltából a 2. percben. A hátrány ellenére is jobbára a fehérváriak nyomtak, több ígéretes helyzetük is akadt, de ezeket nem tudták gólra váltani. Kicsivel kevesebb mint negyedórányi játék után ébredezni kezdtünk, látszódott, hogy szépen lassan, de támadásokat építettünk fel. Több indítással is próbálkoztunk, míg végül Dudar a középpályáról lőtte területbe Juhásznak a labdát, aki aztán egalizálni is tudott a 20. percben. Az egyenlítés után kiélezett csata kezdődött az első félidőben, még több értékes helyzet is kimaradt, mint a vendégeknél Fodor ziccere, melyet Szolga hárított remekül. A további percekben még előttünk adódott egy nagy lehetőség, Juhász 18-20 méterről a gyengébbik lábával próbálkozott, a labda a felső kapufáról vágódott kifelé. Félidőben igazságos 1-1-es állással vonulhattunk pihenőre.

A második játékrészt már sikerült nekünk jobban kezdeni. 10 perc elteltével Balogh szerezhette volna meg a vezetést számunkra, azonban Barsch bravúrral hárított. A fehérváriak már nem tudtak komolyabb helyzetet kialakítani, pedig több lehetőség és adódott, mint például 2-3 szabadrúgás 18 méterről, amit nem tudtak kihasználni. A 74. percben az egész mérkőzésen aktívan futballozó Juhász lódult meg a szélen, majd vitte végig egyedül a labdát és lőtte a kapuba a 16-os környékéről. A Főnix ezután kicsit szétesett és nem tudott komolyabb helyzetet kidolgozni ellenünk. Ráadásul pedig a 85. percben Balogh egy szöglet után fejjel szerzett gólt, így beállította a 3-1-es végeredményt.”

Kisláng-Telmex – Főnix 3-1 (1-1)
Kisláng, vezette: Schweighardt Róbert

Kisláng: Szolga – Juhász M., Gergely, Árki, Kassai, Dudar, Simon, Varga P. (Horváth 71.), Komlós, Balogh, Kassai.
Főnix: Barsch – Ambrus, Totsche, Eckl, Knausz, Imrik (Kertész 66.), Hegedűs (Hanzli 66.), Varga B., Dencinger, Willerding Zs. (Martin 66.), Fodor.

Gól: Juhász M. (20., 74.), Balogh (85.) illetve: Fodor (2.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?