Megkezdődött a nevezés a 2018/2019-es bajnoki szezonra!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III, Fejér Megye Magyar Kupa

Csak azon csapatok nevezzenek, akik lejátsszák összes mérkőzésüket – kérik a szervezők.

Letölthetők a következő bajnokságra való nevezéshez szükséges dokumentumok a fejer.mlsz.hu weboldalról. Kiemelten kéri az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága, hogy csak azok az egyesületek nevezzenek, akik vállalják, hogy biztosan végigjátsszák a bajnokságot.

A 2017/2018-as szezonban a Megye I-es és a Megye II-es szezont minden csapat be tudott fejezni, ám voltak együttesek, mint például az Adony és a Rácalmás, amelyek el sem utaztak egy-egy találkozóra. Ez a végelszámolásnál kellemetlenül érintheti azon gárdákat, akik szeretnének javítani gólkülönbésgükön, és nyilvánvalóan egyenlőtlen helyzetet is jelent. Adott esetben egy ki nem állás feljutásról, kiesésről vagy épp gólkirályi címről dönthet.

Két felnőtt alakulat nem fejezte be a szezont egyéb iránt a legutóbbi kiírás során, a Vereb-Pátka II. mellett a szintén Megye III-as Soponya került kizárásra létszámproblémák okán. Nagy kérdés, tervez-e indulni bármelyikük az új évadban, és ha igen, elfogadják-e nevezésüket.

Az MLSZ 90%-ban szponzorálja a Fejér megyei bajnokságok nevezési- és tagdíját, míg Magyar Kupa nevezés esetén 50% a kedvezmény mértéke.

Forrás: fejer.mlsz.hu

Vélemény, hozzászólás?