Mégis folytatódhat az amatőr futball?

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III, Kispályás bajnokság, NB III, NB III, Öregfiúk, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az MLSZ a hatósági szabályok betartásával a bajnokságok folytatása mellett kardosokodik.

Bár dr. Csányi Sándor nemrég úgy nyilatkozott, hogy az NB I és az NB II kivételével a többi bajnokságot lefújják, most mégis úgy néz ki, hogy folytatódhatnak a megyei és a kispályás pontvadászatok is az alacsonyabb osztályokban. Mindez azt jelenti, hogy a megye egyes, megye kettes, megye hármas, utánpótlás, öregfiúk és akár a kispályás meccsek is megrendezésre kerülhetnek.

A Magyar Közlönyben megjelent a 484/2020. (XI. 10.). számú kormányhatározat szerint ugyanis a szabadidős foci tilos, a versenyszerű sporttevékenység azonban folytatható a nézők kizárásával, azaz zárt kapuk mögött.

Az szinte borítékolható, hogy a mai, szerdai mérkőzések elmaradnak, azaz sem megyei, sem kispályás meccset nem fognak tartani, de nagyon úgy fest, hogy legkésőbb a jövő héten zárt kapuk mögött ugyan, de ismét pattoghat a labda.

Nagy kérdés, hogy a többnyire esti időpontban kiírt Alba Liga meccseket mikor tarthatnák meg, tekintettel a 20:00-tól érvényes kijárási korlátozásra.

Rossz hír a baráti focikat, grundokat kedvelő amatőr labdarúgóknak, hogy ők egy ideig a rendelkezés szerint nem szervezhetnek barátságos mérkőzéseket.

Forrás: MLSZ

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?