Fehérváron nem, Dunaújvárosban viszont folytatódik a kispályás bajnokság

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ellentétes döntések születtek Fejér megyén belül.

Az Alba Ligát felfüggesztették, a mai napon megerősítették a szervezők a korábban kiküldött körlevélben tudatott álláspontjukat. E szerint 2020. december 11-ig szünetelnek a kispályás bajnoki mérkőzések Székesfehérváron.

A DLSZ már tegnap este közzétette álláspontját a kispályás bajnokság folytatásával kapcsolatban, ami pont ezzel ellentétes.

“A Magyar Közlönyben megjelent 484/2020. számú Kormány rendelet (A vészhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről) előírásainak eleget téve, illetve az MLSZ Hivatalos Értesítőjét figyelembe véve a DLSZ biztosítja a csapatoknak, hogy az őszi szezonból hátralévő mérkőzéseiket lejátsszák.

A 19:00 és 20:00 órakor kezdődő mérkőzésekre a játékosoknak el kell hozniuk a személyi igazolványukat, amely alapján igazolás kerül kiállításra, hogy a játékosok a mérkőzés végén a kijárási tilalom időszakában a mérkőzés helyszínéről az otthonukba hazatérhessenek.

Ugyanakkor a bajnokságból hátralévő őszi mérkőzések lejátszása nem kötelező!

Amennyiben a mérkőzés időpontját minimum 24 órával megelőzően valamelyik csapat jelzi a DLSZ felé abbéli szándékát, hogy nem kíván pályára lépni, a mérkőzést nem kell lejátszani. Ebben az esetben a mérkőzést a bajnokság tavaszi rajtját megelőzően, a DLSZ által kijelölt időpontban lesz lehetőség lejátszani.

A 2020.11.12-én esedékes mérkőzésekkel kapcsolatban a halasztási kérést a DLSZ 2020.11.12-én 10 óráig fogadja be.”

A koronvírus kapcsán hozott intézkedéseket eddig is nehéz volt átlátni, ezután sem javult ez a helyzet. Vajon Székesfehérváron veszélyesebb a vírus, mint Dunaújvárosban?

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?