Megint padlót fogott a Bicske

Fejér megye
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Zsinórban negyedszer sem szerzett gólt a Vukmir-csapat.

A Bicske tudósítója így írt:

“Reményt keltő hétközi edzőmeccset játszott a Bicske a Siófok ellen (1-2), a viharos felcsúti bajnokin pedig három komáromi játékost is kiállítottak, kettő pedig besárgult. A vendégek optimizmusát azonban beárnyékolta, hogy Móri és Sötét sérülés miatt, Madarász pedig 5. sárgája okán nem állhatott Vukmir Dragan rendelkezésére. A Molaji Sporttelepen esőmentes késő őszi időben, bár kissé csúszós talajon indult útjára a labda Juhász Bálint sípszavára (partjelzői Hofbauer Roland és Nagy Alex voltak). A BTC ezúttal a Zelizi 8 – Erdős 5, Nagy Tibor 6, Lapos 6, Adorján 5 – Molnár V. 5, Lak 6 – Farkas 4, Varga 5, Peinlich 4 – Rigó 4 összetételben kezdett, míg csereként Török 5 (51.p. Peinlich helyett), Radó 5 (55.p. Lapos helyett) és Dencinger 0 (85.p. Lak helyett) kapott lehetőséget.

A 6. percben két gyors hazai, egymást követő sarokrúgást követően jött egy harmadik, szintén eredménytelenül, ami után a kirúgásnál Zelizi kilépett a labdával a 16-osról, az asszisztens intésére szabadrúgást ítélt a játékvezető. Kenesei 18 méteres lövése méterekkel szállt fölé-mellé. A 10. percben Schiller jobb oldali beadását Tóth P. visszafejelte, Bán pedig 15 méterről az égbe lőtt. A 14. percben Varga baloldali beadásával Farkas nem tudott mit kezdeni. A 21. percben Lapos hosszú indításával Farkas elfutott, de a védők szögletre mentettek előle, amelyet követően Nagy Tibor lövését blokkolták a hazaiak. A 31. percben Bán ismét az égbe lőtt mintegy 20 méterről. A 34. percben Molnár V. 25 méteres cseles szabadrúgása után Farkas lesre futott, így odalett a lehetőség. A 37. percben Varga labdát szerzett az ellenfél térfelén, elfutott a bal oldalon, beadásáról Rigó lekésett a 16-oson belül. A 43. percben ismét Varga futott el a bal oldalon, beadása ezúttal is eredménytelenre sikerült. Eseménydús, jó iramú és küzdelmes első játékrészt láthatott a szép számú publikum.

A 53. percben az alapvonaltól 15 méterre, a 16-os oldalvonalától kezezés miatt lőhetett szabadrúgást Kenesei, ami egykor nagy veszélyt jelentett, de ezúttal nem. A következő percben Kenesei rácsúszott Lapos bokájára, sérülés lett belőle, le is kellett cserélni a fiatal védőt. Az 57. percben egy előre vágott labdával lesgyanúsan Kenesei lépett ki óriási helyzetben, emelése azonban mellé szállt. A 60. percben Peinlich Vargát indította, aki elfutása után beadott, Rigónak nem sikerült kapura lőni, sőt az ellentámadást követően Simigla lövése szögletre pattant, ami után nagy csak nehezen sikerült tisztázni a vendégeknek. A 64. percben Vargát akasztották a 16-os oldalvonalánál, az alapvonaltól 14 méterre, Molnár V. lövése a kapufa tövén csattant, a visszapattanó labda Rigóról újra a kapufát találta el, végül a kapus támadása miatt szabadrúgás következett. A 70. percben Molnár V. szabadrúgása után Lak 20 méterről lőtt fölé.

A 77. percben Farkast borították fel a kaputól 22 méterre, a szabadrúgás nem sikerült. A 81. percben nagy védelmi hiba után a frissen beállt Vincze került nagy helyzetbe, de lövését Zelizi bravúrral mentette. A végén jött a csattanó! A 89. percben Göblyös indult meg a bal oldalon, keresztbe ívelését Adorján elvétette, Vincze szép mozdulattal meg szelidítette meg a játékszert és 10 méterről a kapu bal oldalába lőtt (1-0). Tovább tart a Bicske hullámvölgye, 360 perce, azaz négy mérkőzésen nem sikerült sorozatban a kapuba találni. Az akarással ugyan nem volt baj ezúttal, de a tizenhatos előtti rossz döntések kevés helyzetet eredményeznek, a kevés helyzet pedig ezúttal sem hozott gólt.

Menetrendszerűen jött az utolsó percekben kapott gól, csakúgy, mint a III. ker. TVE, a Balatonlelle, az Érd és a Ménfőcsanak ellen. A szakvezetés feladata lesz a hatékonyabb támadójáték és az utolsó percek koncentrációjának kialakítása, mert a Bicske Tigers szurkolói csoport vezetésével végig lelkesen drukkoló vendégtábor türelme is kezd elfogyni. November 24-én vasárnap szomszédvárak matinéjára kerül sor a Pancho Aréna IV-es számú füves pályáján, rendhagyó időpontban, 11.00 órai kezdettel. Az első előrehozott tavaszi fordulóban Puskás Akadémia II-Bicskei TC derbire kerül sor (az őszi nyitófordulóban 2-2 lett fordulatos találkozón), a belépés ingyenes, minden bicskeit várunk a rossz sorozat közös megszakítására. Az NB III-as meccs után rögtön, 13.00 órakor kezdődik Bicskén a Bicskei TC II-Vál KSE megyei II. osztályú mérkőzés. Tartalékcsapatunk ezúttal a dobogós Bakonycsernye otthonában végzett 2-2-re és már három veretlen bajnokit tudhat maga mögött sorozatban.”

Komárom VSE – Bicskei TC 1-0 (0-0)
Komárom, vezette: Juhász Bálint

Komárom VSE: Szabó M. – Módi, Schiller, Simigla, Tóth I. (Vincze), Molnár S., Tóth P., Bán (Musitz), Göblyös, Katona, Kenesei (Kiss K.). Vezetőedző: Bozsik Péter
Bicskei TC: Zelizi – Erdős, Nagy T., Lapos (Radó D.), Adorján, Molnár V., Lak (Dencinger), Farkas M., Varga Z., Peinlich (Török),

Gól: Vincze (89.)

Tudósított: Venczel József

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?