Megerősödött a nyáron a Mány

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Jól sikerült a csapat felkészülése.

A Mány tudósítója így írt:

“Felnőtt csapatunkban nagy változások nem voltak, örvendetes hogy távozóról nem tudok beszámolni, sőt, tovább erősödött tavaszi keretünk. Nőttek a szakmai stáb variációs lehetőségei, hiszen érkezett egy fiatal kapus, Zsámbékról, Iványi Martin személyében; egy csupa-szív, fáradhatatlan középpályás, Deák Bálint, a Dabas-Gyón csapatából, valamint a Testnevelési Főiskola SE csapatkapitánya, támadója, Marton Gergő.

Velük kiegészülve, az előző szezonban játszó csapatunk, ezen a szinten komoly játékerőt képvisel, kíváncsian várjuk mindannyian, hogyan fejlődik tovább a játékunk, és milyen eredményeket érünk el a hosszú szezon során.

Ifjúsági csapatunkból három játékos készül tartósan a felnőttekkel, mindhárman 18 évesek, és kellő ambícióval rendelkeznek ahhoz, hogy a helyi értékeket tovább vigyék. Szakmai vezetőnk, Pál Zoli, aki korábban több mint 100 NB1-es mérkőzést játszott a Vasas színeiben, júniusban térdműtéten esett át, rá vélhetően a tavasszal lehet majd a játéktéren számítani.
Talán utolsó évesként, de továbbra is tagjai a keretünknek a futball-alázatából, évtizedek óta csillagos ötösre vizsgázó Magony Józsi és Apostagi Béla, de olykor mezt fog húzni majd edzőnk, Herczeg Laci is. Velük a csatasorban, összesen 24 játékossal kezdte meg csapatunk a felkészülést, kellő ambícióval, és reményekkel telve. A csapat átlagéletkora, amatőr szinten egészséges, 29 év.

A bajnokság kezdete előtt néhány edzőmeccs is szerepelt a programban. Természetes a nyaralások, munka miatt foghíjas kerettel játszottuk a találkozókat, de mindegyik jól szolgálta a bajnoki felkészülésünket, hiszen szimpatikus, játszani akaró csapatokkal találkozhattunk!

Az eredmények:
Inárcs – Mányi TK vegyes 6-2
Mányi TK- Szárliget 6-3
Gyermely – Mányi TK 1-3
Mányi TK – Ikarus-Maroshegy 0-3

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?