Meccsajánló: Jön az utolsó vármegyei forduló!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ezen a héten lesznek utoljára vármegyei meccsek a nyári szünet előtt.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 30. forduló

A vármegyei első osztályban minden mérkőzést egységesen szombaton 17:00-kor fognak megrendezni.

Az egyetlen igazán izgalmas nyitott kérdés, hogy ki lesz a második és a harmadik a vármegyei első osztályban. Jelenleg a Főnix a második, ám hogy ezüstérmes lehessen, ahhoz legalább egy pontot otthon kell tartania a Sárosd ellen. A papírforma szerint erre minden esély meg is van, ebben az esetben a Tordasnak irreálisan sok góllal kellene nyernie Mányon ahhoz, hogy megelőzze a fehérváriakat. Ha azonban a Főnix kikap, akkor jó eséllyel helyet cserél egymással a jelenlegi második és harmadik, hiszen a Tordas aligha fog majd hibázni Mányon. 

Túl nagy izgalmakra azonban nem kell számítani, a Főnix a legutóbb 6, a Tordas a legutóbbi 8 meccsét megnyerte, aligha ilyen kiélezett helyzetben fog hibázni bármelyik klub is. 

2023. 05. 27. szombat
Csór – Bicske II.
Bodajk – Ercsi
Gárdony – Lajoskomárom
Mány – Tordas
MÁV Előre FC Főnix – Sárosd
Kápolnásnyék – Martonvásár
Sárbogárd – Ikarus-Maroshegy

Vármegyei II. osztály Észak Felnőtt 26. forduló

Ebben a csoportban minden mérkőzésre vasárnap kerül sor. Itt is a második hely sorsa a kérdéses, már amennyire annak lehet nevezni. A jelenleg második csernyeiek ugyanis Sárkeresztesre utaznak, ahol csak az a kérdés, hogy hány góllal fognak nyerni. A Válnak csak akkor van sansza az ezüstéremre, ha legalább egy pontot szerez a Videoton Baráti Kör ellen, és pontokat hullajt a Bakonycsernye.

A középmezőnyben még lesznek nagy csaták a minél jobb helyek megszerzése érdekében, ám túl sok izgulni valója egyik csapatnak sincs: aki szeretne jövőre a megye kettőben indulni, az indulhat is, kieső ugyanis hivatalosan nem lesz sem ebből, sem a másik csoportból.

2023. 05. 28. vasárnap 17:00
Velence – Sárszentmihály
Herceghalom – Etyek
Vál – Videoton Baráti Kör
Szár – Mány II.-Csabdi
Puskás Akadémia III. – Pátka
Sárkeresztes – Bakonycsernye
Pákozd – Fehérvárcsurgó

Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 26. forduló

Ahogyan északon, úgy délen is minden meccs vasárnap délután 5-kor fog kezdődni. Itt már mind a három érmes hely sorsa eldőlt, a negyedik helyért viszont öt csapat is harcban van. Jelenleg a Polgárdi áll a legjobban, hogy megszerezze a “vasérmet”, nem lesz azonban könnyű dolga, hiszen a harmadik Baracs otthonába látogat a csapat. Amennyiben a négy meccse nyeretlen Polgárdi a papírformának megfelelően kikap, akkor az Előszállás könnyen előreléphet a negyedik helyre, hiszen Czifra Istvánék az alsóházi Szabadbattyánt fogják vendégül látni. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy az Előszállásnak van még egy elmaradt meccse is, amit hét közben fog pótolni a Mezőfalva ellen.

2023. 05. 28. vasárnap 17:00
Nagykarácsony – Kisláng
Aba Sárvíz – Káloz
Adony – Nagyvenyim
Baracs – Polgárdi
Beloiannisz – Seregélyes
Előszállás – Szabadbattyán

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 26. forduló

Ebben a csoportban is minden meccs vasárnap lesz. A bajnoki cím sorsa a zöldasztalnál már eldőlt, a móriak nyerték az idei kiírást, megelőzve a Magyaralmás és a Tordas II. csapatát. A negyedik vagy a Gyúró lesz, amelyik a vélhetően már nem túl motivált Magyaralmással fog otthon meccselni, vagy a most még ötödik Iszka, amelyik szintén otthon fogadja a Csákberényt.

2023. 05. 28. vasárnap 17:00
Söréd-Bodajk II. – Baracska 
Gyúró – Magyaralmás
Kajászó – Pázmánd
Csókakő – Újbarok
Iszkaszentgyörgy – Csákberény
Mór – Vértesacsa 3-0
Dinnyés – Tordas II.

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 26. forduló

Ebben a csoportban is egységesen, kivétel nélkül vasárnap 17:00-tól rendezik a mérkőzéseket e hétvégén. A második és a harmadik hely sorsa még kérdéses, a két dobogós helyre három csapat pályázik. A Nagylók biztosan második lesz, ha nyer hazai pályán a Ráckeresztúr ellen. A szabadegyházaiak legfeljebb harmadikak lehetnek, mert ők már lejátszották minden mérkőzésüket. Az Alap most még negyedik, kérdés, tud-e nyerni a bajnok Besnyő otthonában. Az alapiak ugyanis rosszabb gólkülönbségük miatt csak akkor előzhetik meg a szabadegyházaiakat, ha nyernek. Ha viszont összejön Kaszáséknak a bravúr, akkor még a Nagylókot is megelőzhetik, persze ehhez a Ráckeresztúrnak is oda kell tennie magát.

2023. 05. 28. vasárnap 17:00
Kőszárhegy – Rácalmás
Cece – Dég
Besnyő – Alap
Nagylók – Ráckeresztúr
Lajoskomárom II. – Sárszentágota
Kulcs – Vajta

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?