Meccsajánló: Jön az utolsó előtti vármegyei forduló!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Mór már szombaton megtehet mindent azért, hogy bajnok legyen, vasárnap estére akár az összes dobogós hely sorsa eldőlhet.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 29. forduló

Szombaton alsóházi rangadó lesz Bicskén: eldőlhet, hogy melyik csapat végez az utolsó helyen. Ha a bicskeiek nyernek, akkor a martoniaknak ugyanis már nem lesz sansza befogni őket. Minden más esetben a kérdés az utolsó játékhéten fog eldőlni. Ezzel párhuzamosan hosszú idő után ismét valóban hazai pályán léphet pályára a Sárosd, amely a Mány ellen gólfesztivált rendezhet. A már bajnok Gárdony Tordason fog vendégszerepelni. A zsinórban hét meccse nyerő tordasiak számára nagyobb a tétje a találkozónak értelemszerűen, nem volna meglepő, ha legalább egy pontot otthon tartanának Jancsó Budáék.

Vasárnap Kápolnásnyéken lesz a legnagyobb rangadó. A helyieknek lehet, hogy addigra már sansza sem lesz a dobogóra, de aligha fogják könnyen adni a bőrüket a Főnix ellen. A fehérváriak zsinórban öt meccset nyertek, valamivel esélyesebbként várják a találkozót.

2023. május 20. szombat 17:00
Bicske II. – Martonvásár
Sárosd – Mány
Tordas – Gárdony

2023. május 21. vasárnap 17:00
Csór – Ikarus-Maroshegy
Kápolnásnyék – MÁV Előre FC Főnix
Ercsi – Lajoskomárom
Enying – Sárbogárd

Vármegyei II. osztály Észak Felnőtt 25. forduló

Szombaton fogadja a második helyre hajtó Bakonycsernye a már bajnok felcsúti csapatot. A találkozó favoritja a Puskás Akadémia III., még úgy is, hogy vélhetően mérsékeltebb már a játékosok motivációja. Sárszentmihályon is lesz egy meccs aznap, ahová a Sárkeresztes látogat. A mihályiak a legutóbbi öt mérkőzésüket elvesztették, ősszel viszont Keresztesen is tudtak nyerni, joggal reménykedhetnek abban, hogy megszakad a rossz sorozatuk.

Vasárnap a váliak adott esetben megelőzhetik a csernyei csapatot, ha szombaton kedvezően alakulnak számukra a dolgok. A Vál minden bizonnyal nyerni fog Csabdiban. Nagy a harc még a negyedik helyért, a most negyedik VBK-ra komoly erőpróba vár Pest vármegyében, hiszen a Herceghalom fogadja a fehérvári klubot. A herceghalmiak a legutóbbi hat meccsükön veretlenek maradtak, nem volna meglepő, ha nem szakadna meg jó szériájuk. Az ötödik Szár esélyesként utazik a hatodik Pátka csapatához. A pátkaiak hat meccse nem tudtak nyerni, és most sem lesz könnyű a dolguk.

2023. május 20. szombat 17:00
Sárszentmihály – Sárkeresztes
Bakonycsernye – Puskás Akadémia III.

2023. május 21. vasárnap 17:00
Pákozd – Velence
Pátka – Szár
Mány II.-Csabdi – Vál
Herceghalom – Videoton Baráti Kör
Etyek – Fehérvárcsurgó

Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 25. forduló

Vasárnap a már bajnok Mezőfalva a legutóbbi fordulóban parádézó Abát fogadja. A piros-fehérek zsinórban hét meccset nyertek, most talán a kelleténél is pihentebb állapotban várhatják a következő meccsüket, hiszen az eső elmosta az előszállási bajnokijukat. Az ezüstéremre hajtó nagykarácsonyiak a Szabadbattyán otthonában biztosíthatják be a második helyüket. Erre komoly esély van, a battyániak legyőzése ugyanis nem jelenthet gondot számukra, ellenben a harmadik Baracsnak meggyűlhet a baja a Seregélyessel. Szalai Pálék ugyanis a negyedik helyre pályáznak, és legutóbbi négy meccsükön nem kaptak ki. Jó meccs lehet a Polgárdi és az Adony ütközete, sok pozíciót bukhat az a csapat, amelyik nem tud nyerni.

2023. május 21. vasárnap 17:00
Szabadbattyán – Nagykarácsony
Kisláng – Beloiannisz
Seregélyes – Baracs
Polgárdi – Adony
Mezőfalva – Aba Sárvíz
Káloz – Előszállás

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 24. forduló

A listavezető móriak már szombaton bebiztosíthatják bajnoki címüket. Ehhez először is nyerniük kellene Baracskán. Ez lehet a piros-feketék 12. sikere zsinórban.

Kérdés, hogy mit játszik vasárnap a Magyaralmás. Amennyiben nyerni tudnak az almásiak a Dinnyés ellen, akkor az utolsó fordulóig nyitott marad a bajnoki cím sorsa. Ha viszont a móriak szombaton nyernek, a Magyaralmás viszont legfeljebb döntetlent játszik, akkor biztosan a Mór II. lesz az aranyérmes.

Az már korábban eldőlt, hogy a harmadik a tordasi csapat lesz. Matematikailag ehhez a tordasiaknak még kellene szereznie egy pontot a Söréd-Bodajk II. ellen.

2023. május 20. szombat 17:00
Baracska – Mór II.

2023. május 21. vasárnap 17:00
Söréd-Bodajk II. – Tordas II.
Vértesacsa – Iszkaszentgyörgy
Csákberény – Csókakő
Újbarok – Kajászó
Pázmánd – Gyúró
Magyaralmás – Dinnyés

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 25. forduló

Ebben a csoportban minden meccset vasárnap rendeznek. A második helyre hajtó Nagylók a tavasszal szorgos pontgyűjtésbe kezdő Sárszentágota otthonában nem mehet biztosra. Ha viszont a nagylókaiak nyernek, a szabadegyházaiak pedig nem, akkor eldől, hogy a Nagylók csapata lesz a második.

Nagy csata várható még a harmadik helyért. A szabadegyházaiaknak reálisan a bronzéremre van esélye, ám ehhez a tavasszal hazai pályán veretlen Rácalmás otthonában kellene nyerniük, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak. A még dobogóra pályázó Alap hazai pályán mérkőzik meg a Cecével, és mindenképpen nyernie kellene sanszai életben tartásához. Az alapiak a legutóbbi négy meccsüket kivétel nélkül megnyerték, meglepő lenne, ha éppen most hibáznának.

2023. május 21. vasárnap 17:00
Vajta – Kőszárhegy
Rácalmás – Lajoskomárom II.
Sárszentágota – Nagylók
Ráckeresztúr – Szabadegyháza-Sárosd II.
Alap – Cece
Dég – Kulcs

 Nyitókép: Baracska

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?